Noterly – Jednostavni podsetnici na vašem telefonu

Noterly – Jednostavni podsetnici na vašem telefonu

Većina nas je navikla da koristi mobilni telefon za zapisivanje podsetnika. Nekada smo to radili pomoću SMS poruka koje nismo slali, već smo ih čuvali u Draft-u i koristili kao podsetnik, dok danas za ovo imamo specijalizovane aplikacije koje nude mnogo vise od običnog podsetnika.

Međutim, postoje korisnici koji tvrde da mnoge ovakve aplikacije sadrže previše nepotrebnih opcija koje korišćenje čine teškim, sporim i zamornim. Ukoliko spadate u ovu grupu i želite jednostavnu aplikaciju za podsetnik, koji će vam slati notifikacije i neće vas opteretiti nepotrebnim opcijama, imamo pravu stvar za vas.

Noterly je besplatna aplikacija za Android koja će vam omogućiti da jednostavno i brzo pravite i uređujete podsetnike na svom pametnom telefonu.

Kako radi Noterly?

Kada instalirate i pokrenete Noterly, ugledaćete lep i jednostavan korisnički interfejs. Podsetnik kreirate pritiskom na dugme New note, posle čega će se prikazati meni za kreiranje podsetnika. Ovde ćete moći da dodate naslov i tekst podsetnika, a moći ćete i da odaberete jednu od 12 predefinisanih boja. Osim ovoga, moći ćete još jedino da zakažete u koje vreme će vas aplikacija obavestiti o podsetniku i da li će se podsetnik ponavljati.

Noterly kreiranje podsetnika

Svi podsetnici koje napravite će biti prikazani na glavnom ekranu odakle ih lako možete pogledati ili urediti. Kada podsetnik zazvoni, a nije podešen da se ponavlja, moći ćete da ga pronađete u sekciji Archive, gde će automatski otići.

U podešavanjima nema mnogo toga i jedino što ćete moći da uradite je da date Noterly-ju dozvolu da vam šalje notifikacije i da podesite koliko dugo će trajati Snooze. Moći ćete i da pročitate kratak tutorijal, ali verujemo da ovo većini neće biti potrebno.

Još jedna bitna činjenica je i to što je Noterly potpuno besplatan i osim opcija da autoru kupite kafu, to jest, pošaljete donaciju, nema opcije da bilo šta dodatno platite. Pored ovoga, drago nam je da kažemo i to da u aplikaciji uopšte nema reklama.

Noterly podesavanja

Noterly je podsetnik za one koji vrednuju jednostavnost iznad gomile opcija

Noterly je odlična aplikacija i očigledno je namenjena onima koji više vrednuju jednostavnost od gomile opcija. Radi odlično, a svidelo nam se to što je potpuno besplatan i što ne sadrži nikakve reklame. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Noterly dobija našu preporuku.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *