Sticky Notes

Sticky Notes

Sticky Notes je besplatna aplikacija pomoću koje možete da kreirate elektronske lepljive podsetnike direktno na Windows desktopu. Sticky Notes beleške su identične kao i one na papiru.

Zapišite zadatke, poruke, ideje, zakazane obaveze, brojeve telefona ili rođendane u belešku i zalepite je na Desktop vašeg računara kako bi vam bila stalno pred očima.

U današnje vreme, većina nas je zatrpana sa žutim papirićima na kojima beležimo sebi podsetnike. Ima dosta programa za pravljenje virtuelnih beleški ali Sticky Notes se odvaja od većine svojom lakoćom upotrebe i jednostavnošću.

Ovaj besplatan program se po pokretanju smešta pokraj sata u donjem desnom ćošku Windows ekrana i kada kliknete na njega duplim levim klikom, otvara novu belešku. Na novo otvorenoj belešci prvo što ćete uočiti je taster Meni, tu su još opcija da sakrijete ili napravite da beleška bude vidljiva, kao i sat pri dnu koji pokazuje kada je beleška napisana.

Kucanje podsetnika je jednostavno i lako i zaista se ne razlikuje od bilo kog drugog programa ove namene. Pitate se sigurno, pa gde onda Sticky Notes dobija prednost u odnosu na konkurenciju? Definitivno sa svojim opcijama. Klikom na meni otvara se dugačak spisak opcija da program prilagodite svojim potrebama. Od postavljanja svojih prioriteta, do promene boje, uključivanja alarma, podešavanja providnosti, pa čak i opcije za štampanje, postoji mnogo načina za konfigurisanje programa tako da ga svako može podesiti onako kako njemu najviše odgovara.

Sticky Notes brzo i lako pravi beleške za svakoga ko želi da bude organizovan i naše zamerke na ovaj program su minimalne. Jedini problem koji smo imali bio je da, kada se pišu nove beleške jedna za drugom, one se gomilaju jedna preko druge, pa ih morate klikom miša i povlačenjem razdvajati. Ovo može da prouzrokuje gubitak nekih beleški ako ste u velikoj žurbi. Nama je to zasmetalo ali vi to možda ne biste ni primetili da vam nismo rekli. Zato nemojte da oklevate, ako vam je potreban program za elektronske podsetnike, Sticky Notes je sjajno, a potpuno besplatno rešenje, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Windows 10

Napomena: kada preuzmete program, spakovan je u ZIP fajl, trebaće vam 7-ZIP da ga raspakujete. Preuzmite 7-ZIP OVDE. Nakon raspakivanje, program se ne instalira. Da ga pokrenete, samo kliknite dvaput brzo na „StickyNotes.exe„.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (8 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Kako obrisati?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *