Team Fortress 2

Team Fortress 2

Team Fortress 2 je online multiplayer pucačina u prvom licu, besplatna igrica za Windows 7, 8 i 10, koju je objavila kompanija Valve, davne 2007. godine. Mnogi opisuju Team Fortress 2 kao jednu od najuticajnijih online igara svih vremena, a razlog za ovakvo mišljenje je lako videti.

U poslednjih deceniju i po, Valve je igru konstantno unapređivao i poboljšavao, pa danas igra ima populaciju od preko 110 hiljada igrača dnevno. To je još jedan dokaz kvaliteta ove neverovatne igre.

Gameplay

Kao što smo pomenuli Team Fortress 2 je online multiplayer igra i u njoj se dva tima, crveni i plavi, bore oko ciljeva, koju su različiti u zavisnosti od moda u kome igrate. U igri ima devet modova i preko sto mapa.

Na početku partije birate jednu od devet klasa. Svaka klasa je unikatna i neverovatno interesantna za igranje. Upravo su klase najveća prednost Team Fortress-a 2. Za početnike ući u igru je veoma lako, a uloga svake klase je odmah jasna. Klase su podeljene u tri grupe:

  • Offensive – napadači koji su laki i brzi
  • Defensive – odbrambeni koji su sporiji i naoružani teškim oružjem
  • Support – pomagači koji pružaju podršku lečenjem ili postavljanjem zamki

Sam gameplay je dinamičan i brz, a osećaj prilikom igranja fenomenalan. U ovom segmentu ne možemo dovoljno da nahvalimo igru. Kontrola karaktera je precizna, a svako oružje odlično za korišćenje.

Pogledajte naš gameplay video za Team Fortress 2

Grafika i zvuk

Grafika u igri podseća na crtani film i veoma je stilizovana i lepa. Pošto je u pitanju veoma stara igra, ovaj grafički stil joj itekako ide u prilog. Detalji, naravno, ne mogu da se porede sa modernim igrama, što je i za očekivati, ali ovo nam nije smetalo. Dobra vest je da će ova igra raditi na starijim računarima bez problema.

Zvuk je takođe odličan. Muzička podloga je neka vrsta roka za koju morate biti pažljivi da vam se ne uvuče u uvo i onda nećete moći da prestanete da je pevušite. Da li je ovo dobro ili loše sami procenite.

Karakteri u igri svi imaju rečenice koje izgovaraju kada im je, na primer, potrebno lečenje ili kada brzo ubiju dosta igrača. Rečenice su šaljive i savršeno se slažu sa atmosferom igre.

Zaključak

Team Fortress 2 je, bez sumnje, jedna od najboljih igara svih vremena. Bilo da ste ljubitelj pucačina ili multiplayer igara, ako do sada niste igrali ovu igru, dužni ste da to uradite, a pošto je igra besplatna, ništa vas ne sprečava u tome.

Platforma:
Windows 7, 8 i 10

Minimalna konfiguracija za igranje:

  • Procesor: Intel Pentium 4, 1.7 GHz
  • RAM memorija: 512 MB
  • Grafička kartica: AMD Radeon X1600
  • Hard disk: 22 GB

Preporučena konfiguracija za igranje:

  • Procesor: Intel Pentium 4, 3 GHz
  • RAM memorija: 1 GB
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce 9800 GT
  • Hard disk: 22 GB

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *