Advanced Renamer

Advanced Renamer

Advanced Renamer

Advanced Renamer je besplatan program za preimenovanje više fajlova ili foldera odjednom.

Naime, ovaj alat nudi 14 različitih metoda za menjanje imena, atributa i detalja o vremenu nastanka fajlova. Takođe, omogućava da se fajlovi kopiraju ili pomere na novu lokaciju na osnovu informacija koje su vezane za njih.

Sa ovim programom možete kreirati nova imena dodajući, oduzimajući, menjajući veličinu karaktera ili pismo, kao i dati fajlu potpuno novo ime koje se zasniva na poznatim informacijama.

Postoji i mogućnost provere izvršenih izmena pre čuvanja, kao i vraćanja na početno stanje ukoliko niste zadovoljni urađenim. Program omogućava manipulisanje sa fotografijama, muzičkim i video fajlovima, čak i TV emisijama. Jedna od zanimljivih opcija je mogućnost korišćenje GPS-a, sa kojima se može dodati ime grada i države u kojoj je nastala fotografija i još mnogo toga.

Na osnovu testiranja koje smo obavili, Advanced Renamer definitivno spada u red programa sa visokom funkcionalnošću, dobrim i jednostavnim GUI i brzim odgovorima na zadate inpute. Samim tim, od nas ima toplu preporuku.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Advanced Renamer koja zahteva prethodnu instalaciju, da preuzmete portabilnu verziju kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Jako korisna stvar za preimenovanja veceg broja fajlova od jednom.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *