Amaze File Manager – rezervni fajl menadžer

Amaze File Manager – rezervni fajl menadžer

Amaze File Manager je besplatan fajl menadžer otvorenog koda za Android. To je vizuelno veoma jednostavan fajl menadžer, ali poseduje moćne funkcije. Sve što se vidi na ekranu je veoma pregledno. Dizajn mu je urađen u duhu “Material Design” smernica za Android. To znači da je korisničko okruženje jednostavno i intuitivno. Koriste se senke, animacije, žive boje i jasna tipografija koja ja maksimalno čitljiva. Sada se ove smernice primenjuju i na drugim platformama, jer popravljaju korisničko iskustvo.

Amaze File Manager - File System

Osobine Amaze File Manager-a

Korisničko okruženje ne opterećuje detaljima. Brzo i lako se krećete kroz fajl sistem. Amaze File Manager radi sa više tabova istovremeno. Podržava Drag and Drop funkciju. Može da pregleda i upravlja folderima i fajlovima sa root pristupom. Ima podršku za rad sa najčešćim formatima arhiva. Pretraga se vrši po imenu i ekstenziji. Komunicira sa serverima pomoću FTP i FTPS, a sa klijentima pomoću SMB i SFTP protokola. Integrisan je sa Google Drive, Dropbox i One Drive.

Amaze File Manager ima Application Manager iz koga direktno može da otvori, bekapuje ili deinstalira neku aplikaciju. Podržava dodatke koji mogu da se instaliraju iz Play Store-a. Ima ugrađeni tekst editor. Iz same aplikacije možete pregledati slike, reprodukovati audio i video zapise i čak pristupiti osnovnim informacijama o medijima.

Fajlovi i folderi se prikazuju kao liste ili rešetke (grid). Moguće ih je brisati, menjati imena, premeštati i kopirati, što je pored pregleda, osnovna uloga fajl menadžera. Sve komande se brzo izvršavaju. Korisničko okruženje se prilagođava promenom celokupnih tema ili menjanjem pojedinih elemenata okruženja. Amaze File Manager je optimizovan za rad sa raznim verzijama Androida. Ima podršku za više jezika. Nema primetnih bagova. Nema ni reklama. Redovno se poboljšava kroz ažuriranja.

Zaključak o Amaze File Manager-u

Fajl menadžeri su jedni od najvažnijih programa koje svaki računar ima, pa se to odnosi i na mobilne telefone. Uz svaki kupljeni telefon dolazi i fajl menadžer. Najčešće se korisnik navikne na taj i ne razmišlja da li nešto može da se uradi bolje, brže ili na lepši način.

Amaze File Manager je ta alternativa fajl menadžerima koje smo zatekli na telefonima. Aplikacija koja prati aktuelne trendove. On je jednostavan, funkcionalan, stabilan i pouzdan. Ništa vas ne košta da probate Amaze File Manager!

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *