Among Us – ko je ubica

Among Us – ko je ubica

Among Us je besplatna igrica za mobilne telefone i spada u igre društvene obmane u kojoj grupa igrača mora otkriti izdajnika u grupi. Igru igrate online protiv nepoznatih igrača ili svojih prijatelja, gde postoji jednostavan način kako da se povežete sa svojim prijateljima preko lozinke. Relativno jednostavan koncept, ali ludo zabavan. Igra je izašla još 2018. i postigla pristojan uspeh. Do sredine 2019. imala je preko milion download-ova na Play store-u. Međutim u poslednjih mesec dana popularnost igre je prosto eksplodirala tako da sada na Play store ima preko 50 miliona download-ova. Solidan uspeh za tročlani tim iz InnerSloth studija.

O čemu se ovde radi?

U Among Us počinjete kao grupa inženjera svemirskog broda. Kada igra započne, većina igrača je identifikovana kao posada (Crewmates) i vaš posao je prilično jednostavan – obiđite brod i izvršavajte zadatke. Jedan ili dva člana posade (u zavisnosti od broja igrača) su identifikovani kao uljezi (Imposters), a posao uljeza je da ubijaju posadu jednog po jednog.

2020-09-30 16.08.59 Among Us

Verbalna komunikacija među igračima je zabranjena sve dok neko ne sazove sastanak. Na sastanku je komunikacija dozvoljena i cilj je da otkrijete ko je uljez. To postižete tako što razgovarate sa drugim igračima o tome da li je neko video nešto sumnjivo. Na kraju sastanka svi glasaju za jednog člana posade za koga misle da je uljez i onaj ko dobije najviše glasova biva izbačen. Da biste pobedili kao član posade, morate identifikovati uljeza i izbaciti ga s broda, dok da pobedite kao uljez morate eliminisati sve članove posade.

Among Us Voting

Kao član posade treba da izvršavate razne zadatke poput izbacivanja smeća, spajanje žica, gađanja asteroida i mnogih drugih. Svi ovi zadaci su prilično jednostavni i lako ih je uraditi. Glavna zabava kada igrate kao član posade je u tome da pokušate da otkrijete da li se neko ponaša sumnjivo, a ako uočite bilo šta (na primer mrtvo telo), ​​možete da pritisnete dugme koje saziva sastanak.

mini-games

Kao uljez vaš zadatak je da ubijete članove posade, ali to morate da uradite tako da vas ostali članovi posade ne otkriju, u suprotnom će vas jednostavno odmah prijaviti i izbaciti. Imposter može da sabotira sisteme na brodu, gasi svetlo, zaključava vrata, gasi dotok kiseonika, što vam omogućava da postavljate zamku. Uljez takođe može da putuje kroz sistem za ventilaciju, omogućavajući lako bekstvo i kretanje po brodu, ali potrudite se da vas ne vide kako ulazite i izlazite iz ventilacije, u suprotnom će vas odmah otkriti pošto samo uljez može ovo da radi.

Prava zabava je kada počne sastanak, na kojem uljez jasno zna da je on taj koji ubija i postoji puno zadovoljstva u tome da krivicu svalite na nekoga drugog. Sa druge strane, nema ništa gore nego kada grupa sa kojom igrate vama prilepi etiketu uljeza samo da biste bili izbačeni u duboki svemir, ostavljajući svoje kolege iz ekipe zajedno sa groznim ubicom.

Among Us Map

Apsolutna preporuka

Ako je još niste igrali preporučujemo da zaronite i probate odmah. Ova neverovatno zabavna igra će vas nasmejati do suza, a igrati kao uljez je posebno zabavno.

Igra je dostupna besplatno za Android i iOS, dok je na računaru dostupna za Windows i košta oko 4 evra.

U linku za preuzimanje, ponudili smo Among Us verziju za Android, ako želite da preuzmete Among Us za:

  • iOS kliknite OVDE
  • Windows kliknite OVDE

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *