Apps Wheel – Zgodniji način da pristupite najkorišćenijim programima

Apps Wheel – Zgodniji način da pristupite najkorišćenijim programima

U Windows-u, programe možemo pokrenuti na više načina. Možemo ih pokrenuti duplim klikom na ikonicu na desktop-u, putem Start menija ili prečice na Start liniji, kao i kucanjem imena programa u polje za pretragu Windows-a. Međutim, ukoliko želite još brži i lakši način da pokrećete svoje najomiljenije programe, imamo savršen program za vas.

Apps Wheel je besplatan program za Windows 10 i 11 koji će vam omogućiti da na brži i lakši način pokrećete svoje najkorišćenije programe.

Kako radi Apps Wheel?

Apps Wheel je program koji će vam omogućiti da u točak, koji je podeljen na 12 sekcija, dodate prečice svojih najkorišćenijih programa, jedna prečica u svaku sekciju i na taj način uvek imate brz i lak pristup tim programima. Ovaj točak pokrećete pritiskom na kombinaciju tastera ALT + ∼ na tastaturi i inicijalno, ovaj točak će biti prazan, tako da prvo što treba da uradite je da dodate željene programe.

Apps Wheel meni

Programe možete da razvrstate u tri već napravljene kategorije, koje ne možete da menjate, niti da pravite nove, a svaka kategorija prikazuje prečice različitih programa. Kategorije su igrice, aplikacije i omiljeni programi. Bitno je napomenuti da u svaku kategoriju možete da dodate bilo koju prečicu, na primer, igricu možete da dodate u kategoriju aplikacije, ali kada jednom, u bilo kojoj kategoriji, napravite prečicu za neki program, nećete ponovo moći da dodate taj program, čak i u neku drugu kategoriju.

Što se dodavanja samih prečica tiče, moguće je dodati bilo koji program koji imate instaliran na računaru i ovo radite u samo nekoliko klikova. Prečice se u točak uvek dodaju po jednom istom rasporedu. To znači da će prva prečica koju dodate uvek biti na poziciji levo, kao da je 15h na satu, sledeća će biti na 16h, pa na 17h i tako dalje. Na žalost, pozicije prečica unutar točka se ne mogu naknadno menjati, tako da je jedini način da prečice postavite na željeno mesto, da vodite računa kojim redosledom ih dodajete.

Apps Wheel dodavanje precica

Pomenuli smo da je točak podeljen na 12 sekcija, tako da možete da dodate 12 programa, međutim, moguće je imati neograničen broj prečica. Kada “napunite” točak i želite da dodate još prečica, jednostavno će se napraviti novi točak, a menjanje između prikaza je moguće pomoću strelica u meniju.

Apps Wheel je zgodan program, ali voleli bi da ima više opcija

Apps Wheel je zgodan program, čije korišćenje je više nego jednostavno. Ipak, voleli bi da imamo više opcija. Činjenica da ne možemo da menjamo poziciju prečica unutar točka, niti da kreiramo ili menjamo kategorije nije tako mali problem, pogotovu za one koji vole da često uređuju svoje radno okruženje.

Ipak, ovo ne znači da Apps Wheel smatramo lošim ostvarenjem. Baš naprotiv! Smatramo da je ovo program koji itekako zaslužuje vašu pažnju, samo se nadamo da će ove, osnovne, funkcije biti uskoro dodate.

Platforma:
Windows 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *