AutoHideDesktopIcons – Automatsko sakrivanje ikonica na desktop-u

AutoHideDesktopIcons – Automatsko sakrivanje ikonica na desktop-u

Slika koju imate na desktop-u je tu zato što vam se sviđa. Međutim, ukoliko volite da imate dosta ikonica, tu sliku verovatno ne možete baš najbolje da vidite. Rešenje je sakriti ikonice. Ipak, ovo nije tako dobro rešenje zato što su ikonice na desktop-u korisne, a kada ih sakrijete nećete moći da ih koriste, barem dok ih ponovo ne prikažete.

AutoHideDesktopIcons je besplatan program za Windows 7, 8, 10 i 11 koji će automatski sakriti ikonice na desktop-u i ponovo ih prikazati na samo jedan klik.

Kako radi AutoHideDesktopIcons?

AutoHideDesktopIcons možete da koristite kao običan program koji instalirate na svoj računar, ali ima i prenosnu verziju koja ne zahteva instalaciju već sve što treba da uradite je da je preuzmete i pokrenete. Kada pokrenete program ugledaćete jednostavan meni, a sve ikonice na desktop-u će nestati.

AutoHideDesktopIcons meni

Ne brinite, ikonice su i dalje tu, a zadržale su i svoj raspored, one su samo sakrivene, kao kada za ovo koristite opciju za sakrivanje ikonica koju imamo u Windows-u. Da bi prikazali ikonice, sve što treba da uradite je da kliknete na desktop, a posle određenog vremena ikonice će se ponovo automatski sakriti.

U meniju programa ima svega nekoliko opcija. Prvo možete da odredite na koji način će se ikonice prikazati. To može biti klikom na levi, desni ili točkić miša, a možete da koristite sve ove načine ili samo neki od njih. Drugo, možete da odredite posle koliko vremena će se ikonice sakriti, a to radite pomeranjem slajdera koji se nalazi u donjem levom uglu.

Osim ovoga, možete još da podesite da li će se program pokretati zajedno sa Windows-om, da li će meni programa uvek biti iznad svih ostalih prozora i da li će se i taskbar (traka sa zadacima) sakriti zajedno sa ikonicama.

Pomoću AutoHideDesktopIcons-a ćete moći da uživate u slici na svom desktop-u

AutoHideDesktopIcons je jednostavan program koji će, sigurni smo, biti od koristi određenim korisnicima. Ukoliko želite čist desktop ili želite da uživate u slici koju ste postavili predlažemo vam da ga isprobate. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da AutoHideDesktopIcons dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *