Bass Boost: HD Audio – Jači basovi u Google Chrome-u

Bass Boost: HD Audio – Jači basovi u Google Chrome-u

Bas je izuzetno bitan za kvalitet zvuka. Međutim, ukoliko muziku slušate na YouTube-u ili negde drugde na internetu, često se dešava da je jačina basa na veoma niskom nivou, što šteti čitavom užitku. Bass Boost: HD Audio je besplatan plugin za Google Chrome koji će vam omogućiti da pojačate basove kada slušate muziku u ovom internet pregledaču.

Kako radi Bass Boost: HD Audio?

Kada instalirate Bass Boost: HD Audio plugin, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem denom uglu internet pregledača. Kao što smo pomenuli, ovaj plugin će vam omogućiti da pojačate basove kada slušate muziku u Google Chrome.

Bass Boost HD Audio meni

Po fabričkim podešavanjima plugin će biti isključen, a vi ćete morati ručno da ga uključujete u svakom tabu posebno. Ne postoji opcija da plugin uvek radi. Ovo nije tako veliki probem zato što ako ne slušate muziku, ovaj plugin će samo pokvariti kvalitet zvuka i u tim slučajevima ga ne treba koristiti.

Plugin uključujete tako što kliknete na njegovu ikonicu, posle čega će se otvoriti meni u kome se nalazi opcija Boost Bass (pojačaj bas) koja aktivira plugin. Međutim, kada uključite plugin, nećete primetiti nikakvu promenu. Ovo je zato što će plugin biti podešen na Default (podrazumevanu) opciju, koja uopšte ne pojačava bas.

Da bi pojačali bas potrebno je da iz padajućeg menija odaberete nivo pojačanja. To može biti High (visoko), Very High (veoma visoko) i Insane (ludo). Takođe, postoji i mogućnost da sami izaberete nivo jačine basa pomeranjem slajdera koji se pojavljuje ako izaberete opciju Custom. Poslednja opcija je Chipmunks, koja sve glasove pretvara u glasove čuvenih veverica iz crtaća.

Tokom testiranja primetili smo da je opcija High sasvim dovoljna za većinu žanrova muzike, a ukoliko odaberete viši nivo, kvalitet zvuka može biti lošiji. Ovo naravno zavisi i od kvaliteta zvučnika koje koristite, a ukoliko imate najobičnije zvučnike za računar ili zvučnike koji su integrisani u laptop, najbolje je da potpuno zaobiđete ovaj plugin.

Bass Boost: HD Audio nema sekciju sa podešavanjima, a jedino što možete da podesite, osim jačine basa, su tamna i svetla tema. Pored ovoga, jedino još možete da prijavite bug i napišete recenziju.

Bass Boost: HD Audio će se svideti svim ljubiteljima muzike, koji su vlasnici kvalitetnih zvučnika

Bass Boost: HD Audio je odličan plugin, ali da bi ga koristili, morate imati kvalitetne zvučnike. Ovo nije problem plugin-a i programeri ne mogu da urade ništa da ovo isprave. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Bass Boost: HD Audio dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *