Beeftext – Brže pisanje pomoću ključnih reči

Beeftext – Brže pisanje pomoću ključnih reči

Kancelarijski poslovi često zahtevaju pisanje email-ova i poruka čiji delovi se ponavljaju. Uvodni pozdrav, kontaktne informacije ili lični potpis su samo neki od primera. Stalno pisanje ovih informacija može da bude zamorno, kao i da oduzme dosta vremena. Dobro rešenje bi bio program koji automatizuje ove radnje.

Predstavljamo vam Beeftext, besplatan program za Windows 7, 8, 10 i 11 koji će vam omogućiti brže pisanje tekstova koji se ponavljaju i uštedeti vam vreme i energiju.

Kako radi Beeftext?

Beeftext možete da instalirate kao i svaki drugi program, ali i da koristite njegovu prenosnu verziju, što znači da nema instalacije već samo treba da ga preuzmete i pokrenete.

Beeftext meni

Program radi po jednostavnom principu. Prethodno napisani tekstovi se u programu nazivaju kombinacije (Combos), a prvo što vi treba da uradite je da napravite nekoliko kombinacija. To radite u specijalnom meniju gde treba da unesete ime kombinacije, ključnu reč koja će pozivati tu kombinaciju i šta treba napisati kada upišete ključnu reč.

Beeftext nova kombinacija

Posle ovoga, kada pišete email, tekst u Word-u ili Notepad-u i bukvalno bilo gde na računaru gde možete da unesete tekst (čak i u polju za URL internet pregledača), kada upišete ključnu reč, ona će automatski biti zamenjena tekstom koji je vezan za tu ključnu reč. Navešćemo primer koje se često javlja u poslovnom okruženju.

Kada pišete email ili bilo kakav dopis, na kraju teksta uglavnom stavite svoj potpis koji sadrži, na primer, vaše ime, poziciju, email i broj telefona. U Beeftext-u napravite kombinaciju u kojoj pišu sve ove informacije, date joj neko ime i ključnu reč koja je, na primer, licni_potpis. Onda svaki put kada želite da negde stavite svoj potpis samo upišete ključnu reč licni_potpis i umesto te ključne reči će se pojaviti vaš potpis.

Bitno je imati na umu da kada program detektuje ključnu reč on je odmah i automatski menja u tekst koji ta ključna reč predstavlja. Iz ovog razloga treba voditi računa da ključna reč ne bude obična reč, koja se može pojaviti u tekstu. Ovo je razlog zašto smo u našem primeru za ključnu reč iskoristili donju crtu. Ovakva reč se neće pojaviti nigde u tekstu, pa nema opasnosti da dođe do greške.

Beeftext je program koji pisanje može učiniti lakšim i bržim

Beeftext je odličan program koji radi brzo i bez greške, a kao takav apsolutno dobija našu preporuku. Ukoliko često pišete tekstove čiji delovi se ponavljaju, predlažemo vam da počnete da koristite ovaj program.

Platforma:
Windows 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *