BingSnap – Oživite svoj desktop

BingSnap – Oživite svoj desktop

Ukoliko želite da oživite i osvežite svoj desktop imamo pravi program za vas. BingSnap je besplatan program za Windows Vista, 7, 8, 10 i 11 koji će na vaš desktop postavljati prelepe fotografije sa interneta, a moći i da sačuvate one koje vam se najviše sviđaju. Ono što nam se najviše svidelo je njegova jednostavnost i to što kada ga jednom podesite, zaboravićete da je tu.

Kako radi BingSnap?

BingSnap radi tako što u određenim vremenskim intervalima preuzima fotografije sa interneta i postavlja ih na vaš desktop. U podešavanjima možete da podesite koliko često će se fotografije smenjivati, kao i rezoluciju i stil pozadine. Podržana je 4K rezolucija, što odlično ukoliko imate monitor koji ovo podržava.

BingSnap podesavanja

Kao što mu i ime kaže BingSnap koristi Microsoft-ov internet pretraživač Bing kako bi pronašao fotografije koje postavlja na vaš desktop. Moguće je odabrati region sveta sa koga će slike biti preuzete, a moguće je i promeniti pretraživač u Google, ali u ovom slučaju nismo sigurni da li odabir regiona radi pošto se opcija zove Bing region.

Ukoliko naiđete na sliku koja vam se sviđa i koju želite sačuvate, to možete da uradite pomoći ikonice u System Tray-u. U ovom meniju takođe možete da vidite i naziv fotografije, autora i gde je fotografija nastala, a postoji i dugme koje će otvoriti internet pregledač i izvršiti pretragu za ovom slikom, naravno, pomoću Bing pretraživača.

BingSnap meni

Pored fotografija sa interneta, moguće je podesiti i da prikazuju fotografije sa vašeg računara. Ovde nema nikakvih dodatnih opcija, kao na primer da se odredi neki red kojim će se fotografije prikazivati i čini nam se da autori ovome nisu posvetili previše pažnje. Iskreno, drago nam je da je ova opcija dostupna, ali ukoliko želite fotografije sa računara, postoje mnogo bolja rešenja.

Ono što nam se najviše sviđe kod BingSnap-a je njegova jednostavnost

Činjenica je da većina korisnika ne menja podešavanja desktop-a svaki dan. U stvari, većina to uradi samo jednom, a onda posegne za podešavanjima samo kada se nešto poremeti. Iz ovog razloga verujemo da su u ovoj kategoriji najbolji jednostavni programi, koje jednom podesite i zaboravite da su uopšte tu. BingSnap je upravo takav program. Lak je za upotrebu, sadrži samo najbitnija podešavanja, 4K rezoluciju slika i radi odlično. Iz ovih razloga BingSnap apsolutno dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows Vista, 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *