Block Yourself from Analytics – Blokiranje Google analitike za vlasnike veb sajtova

Block Yourself from Analytics – Blokiranje Google analitike za vlasnike veb sajtova

Google analitika je servis koji pruža kompanija Google i koja vlasnicima veb sajtova daje uvid u to ko posećuje njihov veb sajt, da li je sve dobro optimizovano, kao i pregršt drugih informacija. Ovaj servis je veoma bitan i koristi ga većina veb sajtova.

Kada vlasnici veb sajta posete svoj sajt, bilo da postave novi sadržaj ili provere da li sve radi kako treba, to takođe ulazi u Google analitiku. Međutim, ovi podaci nisu tačni zato što to nisu posete korisnika i kao takvi ne bi trebalo da se prate.

Block Yourself from Analytics je besplatan plugin za Google Chrome i Mozilla Firefox koji će vlasnicima veb sajtova omogućiti da blokiraju svoje sopstvene posete iz Google analitike.

Kako radi Block Yourself from Analytics?

Kada instalirate Block Yourself from Analytics plugin, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača. Plugin radi po jednostavnom principu. Kada posetite svoj veb sajt, kliknite na ikonicu plugin-a i otvoriće meni sa samo tri opcije.

Block Yourself from Analytics meni

Prva opcija je Block Analytics from this website (blokiraj analitiku na ovom veb sajtu) i kao što možete da pretpostavite, ovim ćete blokirati Google analitiku na veb sajtu na kome se trenutno nalazite. Druga opcije je Options (podešavanja), a treća da kontaktirate autora.

Među podešavanjima, takođe, imamo samo nekoliko opcija. Možemo da pogledamo listu svih veb sajtova koje blokiramo, kao i da obrišemo veb sajt iz ove liste, uvezemo ili izvezemo listu blokiranih sajtova i još par manje bitnih opcija. Jako nam se svidelo to što za korišćenje plugin-a nema potrebe za bilo kakvim podešavanjima i da sve radi automatski.

Sada, ako ste kao i mi, pomislili da pomoću ovog plugin-a možete da blokirate bilo koji veb sajt i na taj način onemogućite praćenje, moraćemo da vas razočaramo. Autori se ograđuju od toga da se Block Yourself from Analytics koristi u svrhe blokiranja korisnika sa svih veb sajtova i da će se to smatrati zloupotrebom ovog plugin-a. Nije nam poznat način na koji planiraju da ovo sprovedu u delo, ali vam predlažemo da ipak potražite neki drugi način da sačuvate svoju privatnost, ionako za to postoje mnogo bolja rešenja.

Block Yourself from Analytics podesavanja

Block Yourself from Analytics će pomoći vlasnicima veb sajtova da dobiju bolji uvid u rad njihovog veb sajta

Block Yourself from Analytics je jednostavan plugin koji će vlasnicima veb sajtova pomoći da dobiju bolji uvid u rad njihovog veb sajta. Korišćenje je izuzetno lako i nema potrebe za bilo kakvim dodatnim podešavanjima, što plugin čini odličnim za početnike. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Block Yourself from Analytics dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome i Mozilla Firefox

U linku za preuzimanje, ponudili smo Block Yourself from Analytics verziju za Google Chrome, ako želite da preuzmete verziju za Mozilla Firefox, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *