Daily Diary – Elektronski dnevnik koji se zaključava

Daily Diary – Elektronski dnevnik koji se zaključava

Ukoliko volite da vodite dnevnik, verovatno svoja dnevna iskustva i osećanja zapisujete u svesci koju čuvate ispod kreveta ili na dnu neke fioke. Ukoliko je ovo slučaj, vreme je da pređete na elektronski dnevnik, a mi ćemo vam predstaviti jedan koji je fokusira na bezbednost i privatnost.

Daily Diary je besplatna aplikacija za Android koja će vam omogućiti vođenje elektronskog dnevnika koji se fokusira na privatnost i bezbednost.

Kako radi Daily Diary?

Daily Diary je elektronski dnevnik koji, pored jednostavnosti, nudi mogućnost zaključavanja pomoću PIN koda, otiska prsta i prepoznavanja lica. Čak i kada aplikacija ostane aktivna u memoriji, dnevnik ne dozvoljava pristup podacima dok ne otključate aplikaciju. Dnevnici koje pišete će svi biti sačuvani na jednom mestu, odakle lako i brzo možete da im pristupite, a postoji i mogućnost čuvanja u Cloud-u.

Daily Diary meni

Svakom unosu, pored teksta, možete da dodate jednu ili više slika, a možete da dodate i jedan od pet emotikona koji označavaju kako se osećate dok pišete dnevnik. Pored ovoga, dnevniku možete da promenite i temu, a korišćenjem ćete otključavati nove teme. Emotikoni koje dodajete će biti iskorišćeni za formiranje grafikona koji će pokazivati kako ste se osećali u određenom periodu.

Posebno nam se svidela opcija koja će vas podsetiti kada je vreme da napravite novi unos, a Daily Diary sadrži i kalendar pomoću koda možete po datumima da pretražujete svoje dnevnike. Takođe, postoji i mogućnost da svoj dnevnik podelite sa prijateljima.

Korišćenje aplikacije je izuzetno jednostavno i neće vam trebati mnogo vremena da naučite šta koja opcija radi. Korisnički interfejs je lep i pregledan, a ukoliko volite da koristite Dark Mode, možete ga uključiti u podešavanjima.

Daily Diary podesavanja

Daily Diary će se svideti svima koji vole da pišu dnevnik

Daily Diary je simpatična aplikacija koja će se svideti svima koji vole da pišu dnevnik. Mogućnost zaključavanja dnevnika nam se posebno svidela i verujemo da je ovo integralni deo aplikacije. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Daily Diary dobija našu preporuku.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *