Data Monitor – Pratite potrošnju interneta na svom mobilnom telefonu

Data Monitor – Pratite potrošnju interneta na svom mobilnom telefonu

Ukoliko imate mobilni internet koji ima ograničenu količinu podataka koju možete da potrošite svakog meseca, verovatno često proveravate koliko vam je megabajta ostalo. To možete da uradite direktno iz Android-a, ali ovde neće moći da vidite detalje, kao ni koliko podataka troši svaka aplikacija pojedinačno.

Data Monitor je besplatna aplikacija za Android koja će vam omogućiti da pratite potrošnju interneta, kao i koliko interneta troši svaka aplikacija pojedinačno.

Kako radi Data Monitor?

Kada instalirate i pokrenete Data Monitor aplikaciju, dočekaće vas lep, pregledan i moderan korisnički interfejs kojim dominira grafikon u kome je posebno prikazana količina podataka koju ste potrošili koristeći mobilnu, a posebno koristeći Wi-Fi mrežu. Ovaj grafikon se osvežava svakih 60 sekundi, a prikazuje potrošnju u prethodnih 7 dana.

Data Monitor meni

Data Monitor sadrži i sekciju App usage u kojoj ćete pronaći listu svih aplikacija koje su koristile internet, a kada pritisnete na neku aplikaciju otvoriće se detaljan prikaz koliko je interneta potrošila ta aplikacija. Ono što nam se svidelo je i to što odavde možete da otvorite podešavanja aplikacije, ukoliko želite da joj zabranite pristup internetu.

Data Monitor takođe sadrži i widget koji možete da postavite na radnu površinu svog mobilnog telefona, a koji će prikazati potrošnju, kako mobilnog, tako i Wi-Fi interneta. Pored ovoga, moguće je da u aplikaciju unesete koliko besplatnih gigabajta imate mesečno, kao i da podesite da vas aplikacija obavesti kada potrošite određenu količinu tog interneta. Pored sega ovoga, Data Monitor sadrži i opciju koja će izmeriti brzinu vašeg interneta, a sve podatke možete da sačuvate tako da su vam uvek lako dostupni.

Data Monitor widget

U podešavanjima nema mnogo toga. Moći ćete da uključite tamnu temu, kao i da promenite jezik aplikacije. Trenutno je podržano 25 jezika, među kojima, na žalost nisu ni srpski ni hrvatski. Još jedna stvar koju moramo da pomenemo je i to da je Data Monitor potpuno besplatan. To znači da su sve opcije dostupne i jedini način da potrošite novac je da autorima pošaljete donaciju.

Data Monitor je odlična aplikacija koju definitivno treba da isprobate

Ukoliko volite da pratite koliko interneta trošite ili ukoliko imate plan koji nudi malu količinu besplatnih gigabajta, definitivno vam predlažemo da isprobate ovu aplikaciju. Nudi sve opcije koje su potrebne prosečnom korisniku, jednostavna je za korišćenje i potpuno je besplatna. Tokom korišćenja nismo naišli ni najedan problem ili bug tako da Data Monitor dobija našu preporuku.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *