DoForMe – Automatizacija mobilnog telefona

DoForMe – Automatizacija mobilnog telefona

Koliko često vam se dešava da, kada izađete iz kuće, povećate osvetljenje ekrana na telefonu, samo da bi ga ponovo smanjili čim se vratite ili da isključite zvuk kada dođete na posao, a onda ga ponovo uključite kada završite sa poslom? Zgodno bi bilo kada bi ove radnje mogli da automatizujete.

DoForMe je besplatna aplikacija za Android koja će vam omogućiti da automatizujete određene funkcije vašeg mobilnog telefona.

Kako radi DoForMe?

DoForMe služi za automatizaciju mobilnog telefona. Kada je instalirate, prvo što treba da uradite je da joj date pristup lokaciji, mogućnost da menja način rada telefona i još neke dozvole, a za sve ovo postoji uputstvo unutar same aplikacije.

DoForMe meni

Kada pokrenete DoForMe, ugledaćete Google mapu. Prvi korak je da na ovoj mapi napravite, takozvane markere. Marker kreirate tako što zadržite pritisak na mapi na mestu gde želite da ga postavite. Svakom markeru treba da date ime, kao i da podesite opseg, to jest prečnik u rasponu od 0 do 500 metara koji će taj marker pokrivati, a onda šta će se desiti kada uđete ili izađete iz zone određenog markera.

Ako uzmemo primer iz uvoda, možete da postavite marker koji će pokrivati vašu kuću ili stan, a onda podesite da osvetljenje ekrana automatski poveća kada izađete iz kuće, to jest zone markera, a smanji se kada se vratite kući. Takođe, možete da postavite marker koji će pokriti vaš posao i podesite da se zvuk isključi kada dođete na posao, a uključi kada izađete sa posla.

Pored mogućnosti da automatizujete promenu osvetljenja ekrana i paljenje, to jest, gašenje zvuka, moguće je automatizovati još mnogo toga. Moguće je uključiti automatsko pokretanje aplikacija, pozivanje određenog broja, slanje SMS poruka, aktiviranje alarma, blica, pokretanje određenog veb sajta i još mnogo toga. Koliko će vam DoForMe biti od koristi zavisi od vaših potreba, ali od vaše kreativnosti.

DoForMe podesavanja

DoForMe će vam omogućiti da automatizujete svoj telefon

Iskreno, kada smo prvi put čuli za automatizaciju mobilnog telefona, nismo bili sigurno kako bi to radilo, kao ni zašto bi tako nešto uopšte želeli. Bez problema možemo da kažemo da smo u potpunosti promenili to mišljenje. DoForMe je odlična aplikacija i možemo da zamislimo ogroman broj slučajeva gde bi ovakva automatizacija bila korisna. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da DoForMe dobija našu preporuku.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *