Dropshelf – Polica za vaše fajlove i foldere

Dropshelf – Polica za vaše fajlove i foldere

Svima nam se ponekad dešava da posegnemo za fajlom ili folderom i onda provedemo nekoliko minuta tražeći gde smo ga zaturili. Naravno, najlakše rešenje je da sve najkorišćenije fajlove i foldere stavimo na desktop, odakle su nam uvek lako dostupni. Međutim, prostor ovde je ograničen i vrlo brzo dođe do toga da ne možemo da se snađemo u haosu.

Dropshelf je besplatan program za Windows 10 i 11 koji će vam omogućiti brz i jednostavan način da bolje organizujete svoje fajlove i foldere.

Kako radi Dropshelf?

Dropshelf je program koji će vam omogućiti da napravite jednu ili više “polica” koje su uvek vidljive na ekranu, a na koje ćete moći da stavite svoje fajlove i foldere. Ono što je interesantno, a i neuobičajeno kod ove vrste programa je i to što ćete na police moći da stavite i tekst i URL-ove.

Dropshelf izgled police

Korišćenje je izuzetno jednostavno. Kada želite da napravite novu policu, to možete uraditi pomoći prečice na tastaturi. Međutim postoji još jedan način. Naime, moguće je da obeležite ono što želite da dodate na policu, uhvatite to mišem i protresete miša, posle čega će se automatski napraviti i prikazati nova polica.

Kada dodate sve ono što želite da imate u određenoj polici, svakom predmetu možete da dodate jedan ili više tagova. Na ovaj način možete dodatno da uredite policu radi lakšeg snalaženja.

Jedna stvar koja nas je pomalo iznenadila je to što ukoliko želite da otvorite neki fajl iz police to ne možete da uradite duplim klikom, već morate kliknuti desnim klikom, a onda da kliknete na opciju Open.

U podešavanjima nema mnogo opcija. Moći ćete da promenite prečicu kojom kreirate novu policu, kao i da odredite da li će drmanje miša kreirati novu policu, promenite temu, boju polica, način na koji će se predmeti ređati i tako dalje.

Dropshelf podesavanja

Dropshelf nudi zgodan način da bolje organizujete svoj računar

Dropshelf je zgodan program koji će vam omogućiti da bolje organizujete svoj računar. Korišćenje je izuzetno jednostavno, a brz način na koji možete da napravite i uredite police nam se svideo zato što smo otkrili da je odličan za privremene police koje koristimo dok radimo određenu stvar, a onda je obrišemo kada taj posao završimo. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Dropshelf dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *