Gizmo Drive

 Gizmo Drive

Gizmo Drive

Gizmo Drive je besplatan program za kreiranje i rad sa virtuelnim diskovima.

Naime, predstavlja koristan alat koji ima dve svrhe – Virtuelni CD-ROM drajv (ISO/IMG fajlovi) i enkriptovani, virtualni hard drajv.

U kombinaciji sa lakim korišćenjem i naprednom funkcionalnošću, Gizmo Drive omogućava korisnicima da lako kreiraju virtuelne drajvove, ISO arhivu iz foldera, da enkriptuju HD slike ili dodaju VHD fajlove.

Interfejs je vrlo jednostavan i pregledan i korisnici se mogu vrlo lako snaći u njemu.

Ugrađeni toolbar nudi korisnicima mogućnost kompletnog prilagođavanja i lak prilaz svim opcijama. Može se promeniti svaki aspekt (ime, efekti, redosled i dr.), mogu se dodati različite opcije i stavke, uključujući dokumenta, aplikacije, web strane i još mnogo toga. Posebna pogodnost je korišćenje wizard-a koji može pomoći pri kreiranju sopstvenih toolbar-ova za pokretanje aplikacija iz Gizmo Drive-a.

Jedna od prednosti je veliki broj virtuelnih diskova koje podržava. Dodatno, lista diskova koji su mount-ovani je dostupna sve vreme, što je vrlo korisno ukoliko je potrebno koristiti isti fajl ponovo.

Aplikacija podržava formate poput ISO, BIN, CUE, NRG ili IMG, i mogu se dodati fajlovi zaštićeni šifrom. Mogu se montirati i VHD fajlovi koji se koriste na Microsoft Virtual PC.

Posebna mogućnost je samostalno kreiranje ISO fajlova kroz ugrađeni wizard, kao i mogućnost rezanja diskova. Može se takođe generisati virtuelni hard drajv iz sistemskog RAM-a, koji omogućava brz pristup podacima.

Gizmo Drive se može koristiti i kao kreator virtuelnih drajvova i kao pokretač aplikacija i njegove napredne opcije ga svrstavaju u krug ozbiljnog takmičara u ovom polju. Naša preporuka.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *