Gizmo Drive

Gizmo Drive

Gizmo Drive

Gizmo Drive je besplatan program za kreiranje i rad sa virtuelnim diskovima.

Naime, predstavlja koristan alat koji ima dve svrhe – Virtuelni CD-ROM drajv (ISO/IMG fajlovi) i enkriptovani, virtualni hard drajv.

U kombinaciji sa lakim korišćenjem i naprednom funkcionalnošću, Gizmo Drive omogućava korisnicima da lako kreiraju virtuelne drajvove, ISO arhivu iz foldera, da enkriptuju HD slike ili dodaju VHD fajlove.

Interfejs je vrlo jednostavan i pregledan i korisnici se mogu vrlo lako snaći u njemu.

Ugrađeni toolbar nudi korisnicima mogućnost kompletnog prilagođavanja i lak prilaz svim opcijama. Može se promeniti svaki aspekt (ime, efekti, redosled i dr.), mogu se dodati različite opcije i stavke, uključujući dokumenta, aplikacije, web strane i još mnogo toga. Posebna pogodnost je korišćenje wizard-a koji može pomoći pri kreiranju sopstvenih toolbar-ova za pokretanje aplikacija iz Gizmo Drive-a.

Jedna od prednosti je veliki broj virtuelnih diskova koje podržava. Dodatno, lista diskova koji su mount-ovani je dostupna sve vreme, što je vrlo korisno ukoliko je potrebno koristiti isti fajl ponovo.

Aplikacija podržava formate poput ISO, BIN, CUE, NRG ili IMG, i mogu se dodati fajlovi zaštićeni šifrom. Mogu se montirati i VHD fajlovi koji se koriste na Microsoft Virtual PC.

Posebna mogućnost je samostalno kreiranje ISO fajlova kroz ugrađeni wizard, kao i mogućnost rezanja diskova. Može se takođe generisati virtuelni hard drajv iz sistemskog RAM-a, koji omogućava brz pristup podacima.

Gizmo Drive se može koristiti i kao kreator virtuelnih drajvova i kao pokretač aplikacija i njegove napredne opcije ga svrstavaju u krug ozbiljnog takmičara u ovom polju. Naša preporuka.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 4,33 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *