Huntr – Pomoć pri traženju posla

Huntr – Pomoć pri traženju posla

Kada tražimo posao, svaka pomoć je dobro došla. Tokom ovog procesa potrebno je da šaljemo svoje biografije, CV-jeve i motivaciona pisma na što veći broj oglasa, zato što na taj način povećavamo šansu da dobijemo poziv na razgovor, a time i zaposlenje. Zbog velikog broja prijava, može biti poprilično teško zapamtiti sve informacije vezane za različite oglase na koje smo se prijavili.

Huntr je besplatan plugin za Google Chrome, koji nam pomaže da bolje organizujemo svoje prijave za posao i da ih uvek imamo dostupne.

Kako radi Huntr?

Huntr je plugin koji služi kao svojevrsni rokovnik u koji možete da upišete sve informacije vezane za određeni oglas za posao. Kada ga instalirate, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača. Prvo što treba da uradite je da napravite besplatan nalog.

Huntr forma

Posle ovoga, kada kliknete na ikonicu plugin-a, otvoriće se forma u koju možete da upišete sve detalje vezane za određeni oglas. Ovde možete da upišete ime i lokaciju kompanije, naziv pozicije, URL oglasa ili veb sajta kompanije, a postoji i polje u koje možete da upišete dodatne informacije vezane za oglas. Kada završite sa ovim, kliknite na dugme Save i oglas će biti sačuvan.

Kada želite da pregledate sačuvane oglase, potrebno je da odete na veb sajt plugin-a, ulogujete se na svoj nalog i pojaviće se meni u kome se nalaze svi vaši oglasi. Ovaj meni je podeljen na pet kolona, oglasi na koje se niste prijavili, oglasi na koje se jeste prijavili, oglasi za koje imate zakazan razgovor, oglasi za koje se dobili ponudu i oglasi gde ste odbijeni. Takođe, možete promeniti ime svake kolone, a možete da napravite i nove kolone.

Huntr veb sajt

Svaki oglas koji ste sačuvali ima svoju karticu i obeležen je drugom bojom, radi lakšeg snalaženja. Kada sačuvate oglas, on će se inicijalno pojaviti u koloni sa oglasima na koje se niste prijavili, a vi jednostavnim prevlačenjem karticu možete da ih stavite u bilo koju kolonu.

Kada kliknete na karticu, pojaviće se meni sa svim unetim podacima, ali ćete ovde moći da upišete i druge informacije, kao što su datum i veme kada je zakazan razgovor, detalji ponude koju ste dobili, možete da upload-ujete dokument ili fajl, napravite kontakt i drugo.

Ukoliko tražite posao, Huntr će vam itekako pomoći

Huntr je odličan plugin i iskreno verujemo da je nezamenljiv alat za svakoga ko traži posao. Opcije koje nudi su fenomenalne, a sve radi bez greške, tako da vam apsolutno predlažemo da ga isprobate.

Platforma:
Google Chrome

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *