K9 Web Protection

K9 Web Protection

K9 Web Protection

K9 Web Protection je besplatan program za filtriranje Internet sadržaja i postavljanje ograničenja.

Naime, ovaj program na osnovu zadatih parametra koje se mogu postaviti preko 60 kategorija, odlučuje do kojeg sadržaja na internetu korisnik računara može doći koristeći web browser.

Prvenstveno je namenjen roditeljima kako bi svoju decu zaštitili od njima neprimerenog sadržaja koje mogu pronaći na Internetu.

Da bi ste preuzeli K9 Web Protection potrebno je da se prethodno registrujete na njihovom zvaničnom sajtu. Nakon čega ćete dobiti mejl sa pristupnim parametrima i linkom za preuzimanje ovog softvera. Proces instalacije će se odvijati u svega par koraka, a u poslednjem će zahtevati od vas i resetovanje računara.

Prilikom pokretanja, K9 Web Protection prikazivaće se u okviru Internet browsera sa njegova tri glavna modula, koja su namenjena za praćenje i uvid u aktivnosti na Internetu, za postavljanje filtera i dobijanje pomoći.

Osim filtriranje Internet saobraćaj na računaru, program vam nudi mogućnost da postavite razna vremenska ograničenja, odredite način isključivanje ukoliko bude prekršen neki uslov i još mnogo toga.

K9 Web Protection je mali ali koristan za zaštitu naših najmlađih od njima neprimerenih sadržaja na Internetu. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP/Vista/7, Mac OS X

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *