Kako obrisati keš, kolačiće i istoriju iz Steam Browser-a

Kako obrisati keš, kolačiće i istoriju iz Steam Browser-a

Steam je program koji omogućava korisnicima da kupe i igraju video igre. Međutim, način na Steam radi je poprilično interesantan. Naime, Steam u sebi sadrži modifikovani internet pregledač, a to znači da veliki broj opcija koje imate u svom browser-u, imate i u Steam-u. Možete recimo da promenite Home Page ili da kliknete desnim klikom unutar Steam-a i dobićete opciju da prekopirate link strane na kojoj se trenutno nalazite ili da otvorite novi tab.

Kao i svi ostali internet pregledači i Steam Browser ima keš memoriju, na računar postavlja kolačiće, a sadrži i istoriju pretrage. To znači da ukoliko naiđete na neki problem u Steam-u, jedno moguće rešenje je da obrišete keš, kolačiće i istoriju.

Pogledajte naš video tutorijal u kome vam pokazujemo kako obrisati keš, kolačiće i istoriju iz Steam Browser-a, koristeći Windows 10.

Video transkript:

  1. Kako obrisati keš, kolačiće i istoriju iz Steam Browser-a
  2. Kliknite na Steam
  3. Kliknite na Settings
  4. Kliknite na In Game
  5. Kliknite na Delete pored Delete Web Browser Data
  6. Kliknite na Confirm

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *