LyriTunes – Veštačka inteligencija koja piše pesme

LyriTunes – Veštačka inteligencija koja piše pesme

Veštačka inteligencija (AI) sve više ulazi u sve oblasti života. Danas imamo AI koji odgovara na pitanja, imitira poznate ličnosti, slika umetnička dela i još mnogo toga. Ipak, u nekim oblastima, dela veštačke inteligencije su na mnogo višem nivou nego u drugim.

LyriTunes je besplatna aplikacija za Android i iOS koja će za vas, korišćenjem veštačke inteligencija, pisati pesme na temu koju joj zadate.

Kako radi LyriTunes?

Kada instalirate i pokrenete LyriTunes ugledaćete lep i jednostavan korisnički interfejs. Na glavnom ekranu pozdraviće vas lista pesama koje su korisnici izradili korišćenjem ove aplikacije, a koje su dobile najviše lajkova.

U dnu ekrana se nalazi dugme sa znakom plus, a na koje kada pritisnete otvoriće se meni u kome možete da zadate parametre na osnovu kojih će LyriTunes za vas napisati pesmu. Kao sa svim programima i aplikacija koje koriste AI, sama upotreba je izuzetno jednostavna.

LyriTunes meni

Na vrhu se nalazi polje u koje možete da upišete tekst koji će opisati o čemu treba da bude pesma. Ispod možete da odaberete stil u kome će biti pesma, kao i ton pesme, srećan, tužan, ljut i podrazumevan. Takođe, možete da odredite i dužinu pesme. Kada sve ovo popunite, pritisnite na dugme Get Lyrics i aplikacija će napisati pesmu na osnovu zadatih parametara.

Glavno pitanje koje se sada postavlja je kakve su pesme koje LyriTunes piše? Po našem mišljenju, ne tako dobre. Pesme će, naravno, biti smislene i pratiće parametre koje se zadali, ali kada dobijete nekoliko pesama primetićete da su one često veoma slične, to jest, koristiće jedne te iste sklopove stihova i slične fraze koje se lako rimuju.

Još jedna opcija koju LyriTunes sadrži je i mogućnost da aplikacija doda muziku i glas koje će otpevati pesmu. Ovo je interesantna opcija, ali i ovde će kvalitet biti na niskom nivou. Muzika će biti generička, za razliku od glasa koji peva pesmu, a koji nam se veoma svideo.

LyriTunes AI peva pesmu

LyriTunes neće napisati hit, ali je izuzetno zabavan

LyriTunes vam neće napisati hit, tako da nećete preko noći postati slavni tekstopisac. Iskreno, čini nam se da ovo i nije svrha aplikacije, već da je svrha zabava. Najviše nam se svidelo da veštačkoj inteligenciji zadamo veoma ozbiljne teme, a onda mu kažemo da napiše pesmu u stilu petogodišnjaka. Ako na ovaj način posmatrate aplikaciju, sigurni smo da će vam pružiti sate zabave. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da LyriTunes dobija našu preporuku.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo LyriTunes verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *