MiTec InfoBar – Taskbar za najbitnije informacije

MiTec InfoBar – Taskbar za najbitnije informacije

Većina će se složiti sa nama kada kažemo da su podešavanja u Windows-u diskutabilnog kvaliteta. Sve od podešavanja izgleda i načina na koji ovaj operativni sistem radi, pa do prikaza informacija i pristupa sistemskim resursima i najkorišćenijim programima se može poboljšati na mnogo načina. Iz ovog razloga su se pojavili mnogobrojni programi koji pokušavaju da reše ove probleme.

MiTec InfoBar je besplatan program za Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11 koji će vam pružiti brz i lak uvid u informacije koje sami odaberete.

Kako radi MiTec InfoBar?

Kada instalirate i pokrenete MiTec InfoBar uz gornju ivicu ekrana će se pojaviti dodatni taskbar. Ovaj taskbar služi za prikaz raznovrsnih informacija, kao što su vremenska prognoza i mesečeve mene, tačno vreme i datum, najnovije vesti, ali i sistemske podatke kao što su podaci o zauzeću procesora, procesu koji ga najviše opterećuje, protoku podataka kroz mrežu, vremenu koje je prošlo od podizanja sistema, zauzeću radne memorije i tako dalje.

MiTec InfoBar taskbar na ekranu

Koji podaci se prikazuju i šta se tačno prikazuje možete da uređujete u podešavanjima, a određene informacije možete i potpuno da uklonite. U sekciji sa vestima možete da uredite koje vesti će se prikazivati i sa kojih veb sajtova će one da dolaze.

Takođe, moguće je urediti i kako će sam taskbar izgledati, mada su ovde opcije poprilično ograničene. Moguće je promeniti mu boju, poziciju na ekranu, a postoji i opcija koja će sakriti taskbar, dok ne približite miša uz ivicu gde se on nalazi. Pored ovoga, MiTec InfoBar možete da koristite i za virtuelno pritiskanje tastera Num, Scroll, Caps Lock, kao i za pokretanje programa.

Pored prikaza informacija, MiTec InfoBar donosi i mogućnost korišćenja ugrađenih programskih alatki, kao što su Notepad, Calendar, Calculator, System Monitor, RSS čitač i drugi. Ono što je ovde interesantno je to što ovo nisu Windows-ovi programi, već programi MiTec InfoBar-a. Ima ih ukupno 10 i možemo reći da su nam se svi svideli i da verujemo da bez problema mogu biti zamena za one iz Windows-a.

MiTec InfoBar podesavanja

MiTec InfoBar fenomenalno organizuje veliki broj informacija na malom prostoru

MiTec InfoBar je odličan program i veoma nam se svideo. Informacije koje prokazuje su odlično organizovane i pregledano prikazane na malom prostoru. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da ukoliko vam ne smeta da imate još jedan taskbar na svom ekranu, predlažemo vam da isprobate ovaj fenomenalan program.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *