MultiWall – Detaljno uređivanje pozadine na desktop-u

MultiWall – Detaljno uređivanje pozadine na desktop-u

MultiWall je besplatan program za Windows 7, 8 i 10 koji će automatski menjati sliku na vašem desktop-u, ali nudi opcije koje ne viđamo često kod ovakvih programa. Ono što je najbolje je činjenica da naglasak ovde nije na automatskoj zameni, već na tačnosti prikaza i na očuvanju što je moguće većeg kvaliteta slike.

Kako radi MultiWall?

Kada instalirate i pokrenete MultiWall ugledaćete lep i dobro organizovan korisnički interfejs u kome je snalaženje izuzetno jednostavno. Korisnički interfejs je podeljen na dva dela. U gornjem je prikazan vaš monitor ili više njih ukoliko koristite više-monitorsko okruženje. U donjem delu se nalaze slike koje ste dodali u program i koje će se smenjivati kada završite sa podešavanjima. Inicijalno slike koje se ovde nalaze dolaze sa Imgur veb sajta, ali možete da učitate slike i sa drugih online servisa na kojima se nalaze slike ili sa svog računara.

MultiWall meni

Ukoliko koristite više od jednog monitora, na svaki od njih možete postaviti posebnu sliku ili jednu sliku razvučenu na više monitora. Ono što nam se posebno svidelo je to što program sadrži detaljna podešavanja kako će se slike prikazivati. Sliku možete centrirati ili razvući, rotirati, podesiti da se vidi samo jedan deo, a možete i da iskoristite neki od desetak dostupnih filtera.

Jedna interesantna opcija koju sadrži MultiWall je deljenje pozadina, to jest postavljanje pozadine na Imgur veb sajt. Za ovo postoji posebna opcija gde možete da dodate naslov, ime autora i opis slike, a dozvoljeno je deljenje slika do 10 MB i u minimalnoj rezoluciji 1920×1080 piksela.

MultiWall deljenje pozadine

Jedna kritika koju imamo je to što program radi dosta sporo. Kada, recimo, želite da rotirate sliku, proći će i nekoliko sekundi od pre nego što se slika okrenete. Dogodilo nam se i da se akcija odvija toliko sporo da smo pomislili da je program prestao sa radom, mada ovo nikada nije bio slučaj. Ovo važi isključivo za program, to jest kada učitavate slike i podešavate kako će se prikazivati, a ne kada se one prikazuju i smenjuju na desktop-u, tako da ovo nije tako veliki nedostatak, ali čini rad u programu jako zamornim.

MultiWall je jedan od boljih programa ove vrste

MultiWall je odličan program i iskreno verujemo da je jedan od boljih. Šteta što je rad u njemu toliko mučan zbog sporog rada. Ukoliko volite da često podešavate pozadinu na desktop-u ovo može biti problem, u suprotnom predlažemo vam da isprobate ovaj interesantni program.

Platforma:
Windows 7, 8 i 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *