ObjectDock

 ObjectDock

ObjectDock

ObjectDock

Ako ste ljubitelj Mac OS interfejsa, a koristite Windows, ObjectDock će vam omogućiti da uživate u Mac OS interfejsu na vašoj Windows mašini. Po instalaciji, ObjectDock dodaje animirani, Mac OS inspirisan bar na vaš desktop koji vam omogućava lak pristup prečicama koje koristite, a takođe može zameniti i Windows-ov taskbar ako vam se tako više dopadne.

ObjectDock se intalira veoma lako, brzo i ekstremno je jednostavan za podešavanje. Jednostavan meni vam omogućava da izaberete koliko objekata će biti prikazano na baru, gde će biti pozicionirani i da li želite zum ili ne. Takođe možete podesiti veličinu, stil i boju kao i omogućiti autohide (autosakrivanje) ili always on top (uvek vidljiv).

Besplatna verzija ovog programa uključuje različite „docklets“ (Stardock-ov naziv za widget-e) koji omogućuju prikaz vremenske prognoze i raznih drugih korisnih info. Za još više opcija postoji mogućnost upgrade-a na Plus verziju koja košta 20 dolara.

Besplatna verzija je nama bila dovoljna i veoma korisna, za sve ljubitelje Mac OS interfejsa, ova aplikacija je jednostavno „must have“. 😉

Sistemska zahtevnost:
Windows XP/Vista/Win7

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4,43 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *