OnionMedia – Konvertovanje i preuzimanje video fajlova

OnionMedia – Konvertovanje i preuzimanje video fajlova

OnionMedia je besplatan program za Windows 10 i 11 koji će vam omogućiti da brzo i lako konvertujete video fajlove, kao i da preuzimate video snimke sa interneta. Odlikuje se odličnim korisničkim interfejsom, brzim i pouzdanim radom i jednostavnim načinom korišćenja, što ga čini odličnim za početnike.

Kako radi OnionMedia?

Kada instalirate i pokrenete OnionMedia, ugledaćete čist, pregledan i lep korisnički interfejs. Program sadrži samo dve opcije kojima pristupate iz menija sa leve strane. Sve opcije su objašnjene, a pošto ih nema previše, korišćenje je više nego jednostavno.

OnionMedia menjanje formata

Prva opcija OnionMedia programa je Media Converter i kao što možete da pretpostavite, ona služi za konvertovanje video fajlova iz jednog formata u drugi, a podržani su svi popularni formati. Za korišćenje, prvo što treba da uradite je da kliknete na dugme Add (dodaj) i dodate jedan ili više video fajlova koje želite da konvertujete.

Fajlovi koje dodate će se pojaviti u listi sa leve strane, a ukoliko želite da pogledate više detalja, samo kliknite na željeni fajl i sa desne strane ćete moći da vidite podatke o rezoluciji, framerate-u, dužini trajanja videa, formatu i veličini fajla i slično. Takođe, u meniju u sredini, dobićete listu svih dostupnih opcija za konverziju i iako ne sadrži previše mogućnosti, ono što smo pronašli je sasvim dovoljno. Kada završite sa podešavanjima, kliknite na dugme Convert i posao je završen.

OnionMedia preuzimanje video fajla

Druga opcija je Media Downloader i ona služi da preuzimanje video fajlova sa interneta. Ova sekcija je još jednostavnija od prethodne. Inicijalno, videćete samo jedno polje i u ovo polje treba da unesete URL adresu veb stranice gde se video nalazi. Video snimke možete da preuzimate sa YouTube-a, kao i sa drugih veb sajtova ili društvenih mreža.

Kada unesete URL adresu, izvršiće se pretraga, a pronađeni video će se pojaviti sa desne strane. Pre nego što kliknete na dugme Download, moći ćete da odaberete da li želite da preuzmete video i audio ili samo audio, rezoluciju u kojoj će video biti preuzet, a moći ćete da podesite i da se preuzme samo određeni deo videa.

OnionMedia je namenjen početnicima i manje zahtevnim korisnicima

OnionMedia je odličan program i evidentno je da ideja ovde nije bila napraviti program koji radi sve, već je fokus na jednostavnosti i korisničkom iskustvu. Iz ovog razloga, OnionMedia nije namenjen profesionalcima, već početnicima i onima koji imaju manje zahteve. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da OnionMedia dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

  • Ako kliknete na“ Preuzmite OnionMedia…“ Videćete jedan
    GLUPI SAJT !!!!! Ne postoji dugme za download programa!

    • Kada kliknete na „Preuzmite OnionMedia“ otvoriće vam se zvaničan Microsoft Store sajt na kome imate dugme „Get in Store app“, kada kliknete na to dugme, otvoriće vam se prozor u kome samo trebate da kliknete na „Get“ i to je to, preuzimanje programa se završava u 3 klika.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *