OnionMedia – Konvertovanje i preuzimanje video fajlova

OnionMedia – Konvertovanje i preuzimanje video fajlova

OnionMedia je besplatan program za Windows 10 i 11 koji će vam omogućiti da brzo i lako konvertujete video fajlove, kao i da preuzimate video snimke sa interneta. Odlikuje se odličnim korisničkim interfejsom, brzim i pouzdanim radom i jednostavnim načinom korišćenja, što ga čini odličnim za početnike.

Kako radi OnionMedia?

Kada instalirate i pokrenete OnionMedia, ugledaćete čist, pregledan i lep korisnički interfejs. Program sadrži samo dve opcije kojima pristupate iz menija sa leve strane. Sve opcije su objašnjene, a pošto ih nema previše, korišćenje je više nego jednostavno.

OnionMedia menjanje formata

Prva opcija OnionMedia programa je Media Converter i kao što možete da pretpostavite, ona služi za konvertovanje video fajlova iz jednog formata u drugi, a podržani su svi popularni formati. Za korišćenje, prvo što treba da uradite je da kliknete na dugme Add (dodaj) i dodate jedan ili više video fajlova koje želite da konvertujete.

Fajlovi koje dodate će se pojaviti u listi sa leve strane, a ukoliko želite da pogledate više detalja, samo kliknite na željeni fajl i sa desne strane ćete moći da vidite podatke o rezoluciji, framerate-u, dužini trajanja videa, formatu i veličini fajla i slično. Takođe, u meniju u sredini, dobićete listu svih dostupnih opcija za konverziju i iako ne sadrži previše mogućnosti, ono što smo pronašli je sasvim dovoljno. Kada završite sa podešavanjima, kliknite na dugme Convert i posao je završen.

OnionMedia preuzimanje video fajla

Druga opcija je Media Downloader i ona služi da preuzimanje video fajlova sa interneta. Ova sekcija je još jednostavnija od prethodne. Inicijalno, videćete samo jedno polje i u ovo polje treba da unesete URL adresu veb stranice gde se video nalazi. Video snimke možete da preuzimate sa YouTube-a, kao i sa drugih veb sajtova ili društvenih mreža.

Kada unesete URL adresu, izvršiće se pretraga, a pronađeni video će se pojaviti sa desne strane. Pre nego što kliknete na dugme Download, moći ćete da odaberete da li želite da preuzmete video i audio ili samo audio, rezoluciju u kojoj će video biti preuzet, a moći ćete da podesite i da se preuzme samo određeni deo videa.

OnionMedia je namenjen početnicima i manje zahtevnim korisnicima

OnionMedia je odličan program i evidentno je da ideja ovde nije bila napraviti program koji radi sve, već je fokus na jednostavnosti i korisničkom iskustvu. Iz ovog razloga, OnionMedia nije namenjen profesionalcima, već početnicima i onima koji imaju manje zahteve. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da OnionMedia dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

2 Komentara

  • Ako kliknete na“ Preuzmite OnionMedia…“ Videćete jedan
    GLUPI SAJT !!!!! Ne postoji dugme za download programa!

    • Kada kliknete na „Preuzmite OnionMedia“ otvoriće vam se zvaničan Microsoft Store sajt na kome imate dugme „Get in Store app“, kada kliknete na to dugme, otvoriće vam se prozor u kome samo trebate da kliknete na „Get“ i to je to, preuzimanje programa se završava u 3 klika.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *