Password Tech generator lozinki

Password Tech generator lozinki

Kada koristite istu lozinku za više različitih servisa na internetu, ukoliko dođe do toga da je neko otkrije možete da se nađete u ozbiljnom problemu. Zato je važno imati jedinstvenu lozinku za svaki od ovih servisa. Ali pamtiti sve te lozinke je jako naporno.

To nam u pomoć dolazi Password Tech, besplatan program koji generiše i pamti lozinke za nas.

Šta je Password Tech

Password Tech nam omogućava da napravimo i sačuvamo veliki broj lozinki. Pored toga, korisnik može da izrađuje različite radne profile za specifične primene, ali i da tokom procesa rada koristi bezbednosne algoritme AES-256, ChaCha20 i SHA-256. U akciju generisanja lozinki možete da pođete „od nule” ili na osnovu glavne lozinke koju ste unapred uneli.

Među gomilom dostupnih opcija nalaze se i one preko kojih određujete dužinu lozinke, set znakova koji će se koristiti, ključne reči koji će se koristiti, pa čak i način na koji će se rezultati formatirati. Nakon što se obavi generisanje, program korisniku pruža na uvid procenu jačine lozinke, kao i broj bitova.

Da li vredi?

Na internetu sve svoje privatne podatke čuvamo iza lozinke i zato je bitno da vodimo računa o njenoj sigurnosti. Password Tech će nam pomoći da napravimo jaku, jedinstvenu i sigurni lozinku za svaki servis koji koristimo i sačuvaće je za nas da ne moramo da je pamtimo i sve to potpuno besplatno, tako da ovaj proizvod svakako zaslužuje našu preporuku.

Platforma:
Windows

Veličina:
9,1 MB

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *