Password Tech generator lozinki

 Password Tech generator lozinki

Kada koristite istu lozinku za više različitih servisa na internetu, ukoliko dođe do toga da je neko otkrije možete da se nađete u ozbiljnom problemu. Zato je važno imati jedinstvenu lozinku za svaki od ovih servisa. Ali pamtiti sve te lozinke je jako naporno.

To nam u pomoć dolazi Password Tech, besplatan program koji generiše i pamti lozinke za nas.

Šta je Password Tech

Password Tech nam omogućava da napravimo i sačuvamo veliki broj lozinki. Pored toga, korisnik može da izrađuje različite radne profile za specifične primene, ali i da tokom procesa rada koristi bezbednosne algoritme AES-256, ChaCha20 i SHA-256. U akciju generisanja lozinki možete da pođete „od nule” ili na osnovu glavne lozinke koju ste unapred uneli.

Među gomilom dostupnih opcija nalaze se i one preko kojih određujete dužinu lozinke, set znakova koji će se koristiti, ključne reči koji će se koristiti, pa čak i način na koji će se rezultati formatirati. Nakon što se obavi generisanje, program korisniku pruža na uvid procenu jačine lozinke, kao i broj bitova.

Da li vredi?

Na internetu sve svoje privatne podatke čuvamo iza lozinke i zato je bitno da vodimo računa o njenoj sigurnosti. Password Tech će nam pomoći da napravimo jaku, jedinstvenu i sigurni lozinku za svaki servis koji koristimo i sačuvaće je za nas da ne moramo da je pamtimo i sve to potpuno besplatno, tako da ovaj proizvod svakako zaslužuje našu preporuku.

Platforma:
Windows

Veličina:
9,1 MB

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *