Pocket Puppy School

Pocket Puppy School

Dok šetamo ulicama, ponekad nam se učini, da kućnih ljubimaca ima više nego njihovih vlasnika. Mislimo na pse, koji imaju potrebu da se šetaju, za razliku od mačaka, papagaja i ribica. U skladu sa tim sve je više aplikacija koje su usmerene na brigu o kućnim ljubimcima. Jedna od takvih je Pocket Puppy School – besplatna Android i iOS aplikacija za dresuru pasa.

Čemu služi Pocket Puppy School?

Da bi pas i njegovo urbano okruženje bilo bezbedno potrebno je da bude lepo vaspitan – dresiran. Obuka kućnih ljubimaca može biti skupa. Zato mnogi psi ostaju vaspitno zapušteni (ili možda samo počinju da liče na svoje vlasnike). Cilj ove aplikacije je da obuka pasa postane svima dostupna. Autori se predstavljaju, ne kao kompanija, već kao ljubitelji pasa iz severne Evrope. Oni tvrde da je dovoljno posvetiti 15 minuta dnevno psu dok je još štene kako bi postalo socijalizovan i imao srećan (pseći) život.

Pocket Pyppy School - intro

Šta vas očekuje kada startujete Pocket Puppy School?

Na početku ispunjavate neku vrstu ulaznog upitnika o vašem psu: da li se odaziva na ime, da li grize nameštaj, da li izvršava osnovne naredbe… Na osnovu toga pas, a samim tim i vi dobijate personalizovani program obuke, koji se sastoji iz vežbi, primera, interaktivnih lekcija i saveta. Program je jasan i prilagođen prosečnom korisniku. Aplikaciju su raspodelili linearno po danima u kojima vaš ljubimac i vi stičete nova znanja i veštine, tako što se svakog narednog dana otključava nova tema (mada se taj redosled može i preskakati). Zgodno je to što je ovo mobilna aplikacija, pa je možete koristiti kad izađete napolje sa svojim ljubimcem.

Kako je Pocket Puppy School aplikacija organizovana?

Program pokušava da pokrije sve aspekte treninga vaših ljubimaca kao što su naredbe, higijena, socijalizacija, igre i trikovi… Korisničko okruženje je organizovano u celine. Prvu čine Informacije o samoj aplikaciji. Sledi Pretraga za brzo nalaženje potrebnih informacija. U delu Chat možete razgovarati sa profesionalnim trenerima u slučaju da se osećate neuspešnim u obuci. Kalendar služi za postavljanje i praćenje ciljeva obuke. Zajednica vas šalje u društvo drugih vlasnika pasa. U delu Profil zapisujete važne činjenice o vašem ljubimcu.

Pocket Pyppy School - glavni meni

Naše mišljenje o Pocket Puppy School-u

Možemo zaključiti da je ova aplikacija, bez obzira na svoju jednostavnost veoma primenljiva. Čak i da nemate psa iz nje možete saznati kako mnogo toga o njima. Nažalost, aplikacija je prepuna reklama. Postoji i Pro verzija za koju pretpostavljamo da je Ads-free. Za kraj: kao i sa drugim aplikacijama za samopomoć ne preterujte jer posledice mogu biti nepredvidive, već zatražite pomoć stručnog lica.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje ponudili smo verziju za Andoid, ako želite verziju za i iOS kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *