Return YouTube Dislike – Vratite broj dislajkova na YouTube-u

Return YouTube Dislike – Vratite broj dislajkova na YouTube-u

Prošle godine YouTube je uklonio broj pored Dislike dugmeta koje predstavlja koliko negativnih reakcija je video dobio. Mnogi su ovo protumačili kao još jednu vrstu cenzure, koju poslednjih godina viđamo na internetu. Međutim, postoji način da vratite broj dislajkova, da sve izgleda kao pre nego što ih je YouTube uklonio.

Return YouTube Dislike je besplatan plugin za Mozilla Firefox i Google Chrome koji će na YouTube vratiti broj dislajkova pored Dislike dugmeta.

Kako radi Return YouTube Dislike?

Kada instalirate Return YouTube Dislike, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača, u delu rezervisanom za ikonice plugin-ova. Čim instalirate plugin, on će automatski početi da radi, tako da nema potrebe za ikakvim podešavanjima, a kao što mu i ime kaže, vraća broj dislajkova pored Dislike dugmeta na YouTube-u.

Return YouTube Dislike meni

Plugin radi bez bilo kakvih podešavanja, ali sadrži opcije u kojima možete da uredite kako će izgledati sekcija sa lajkovima i dislajkovima na YouTube-u. Ovde možete da uključite opciju koja će zaustaviti slanje vaših reakcija YouTube-u kada kliknete na Like ili Dislike dugme.

Opcija koja nam se posebno svidela je mogućnost da promenite boje Like ili Dislike dugmića, ali ovde možete da izaberete samo između tri predefinisane kombinacije boja i ne postoji mogućnost da sami izaberete boje. Postoji i opcija koja će vam omogućiti da promenite format u kome se prikazuju brojevi pored Like i Dislike dugmeta, a ovde možete da izaberete da se prikazuje ceo broj ili da umesto hiljada piše K ili thousands.

Return YouTube Dislike podesavanja

Return YouTube Dislike rešava problem koji nam je YouTube nametnuo

Return YouTube Dislike nam se, na žalost, veoma svideo. Kažemo na žalost, zato što bi smo najviše voleli da nema potrebe za ovakvim rešenjima, ali makar imamo način rešimo problem koji nam je YouTube nametnuo. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Return YouTube Dislike apsolutno dobija našu preporuku.

Platforma:
Mozilla Firefox i Google Chrome

U linku za preuzimanje, ponudili smo Return YouTube Dislike verziju za Firefox, ako želite da preuzmete verziju za Chrome, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *