Screen Protector – Zaštita privatnosti i bezbednosti za Android

Screen Protector – Zaštita privatnosti i bezbednosti za Android

Jedan način na koji hakeri kradu vaše privatne podatke na Android-u je tako što, bilo pomoću sumnjive aplikacije koju ste instalirali ili na neki drugi način, sačekaju da uđete u, na primer, aplikaciju za banku, nakon čega tajno naprave sliku vašeg ekrana i tu sliku pošalju sebi. Aplikacija koju ćemo vam predstaviti će onemogućiti tajno slikanje ekrana.

Screen Protector je besplatna aplikacija za Android koja će zaštiti vašu privatnost i bezbednost tako što će učini da ni jedna aplikacija ne može tajno da slika ekran.

Kako radi Screen Protector?

Kada instalirate i pokrenete Screen Protector, prvo što treba da uradite je da mu date dozvolu da crta preko drugih aplikacija. Ovo je neophodno zato što Screen Protector ne blokira izradu samih screenshot-ova, već kada se oni naprave, sliku učini potpuno crnom tako da se ne može videti šta je na njoj. Na ovaj način možete biti sigurni da ukoliko neka aplikacija tajno slika vaš ekran, ta slika će biti neupotrebljiva.

Screen Protector meni

Ono što nam se posebno svidelo kod ove aplikacije je to što, kada joj date potrebne dozvole, sve će automatski raditi i nema potrebe za bilo kakvim podešavanjima. Bukvalno jedino što možete da uradite je da uključiti tamni režim i da zaustavite rad aplikacije.

Na žalost, ovo ima i negativnu stranu, koja je dodatno pogoršana time što ovu opciju dobijate kada kupite premijum verziju, a to je mogućnost da podesite u kojim aplikacijama Screen Protector neće raditi, to jest, aplikacije kojima verujete. Još jedna korisna opcija koja nije dostupna u besplatnoj verziji je mogućnost da se aplikacija automatski pokreće kada upalite telefon. Ovako kako je, moraćete to ručno da radite.

Screen Protector je jednostavan način da se zaštitite

Screen Protector je interesantan program koji, bez sumnje, može da sačuva vaše privatne podatke. Sviđa nam se to što sve automatski radi i nema potrebe za bilo kakvim dodatnim podešavanjima. Na žalost, opcije koje mu nedostaju mogu biti poprilično korisne, ali nisu nešto što je neophodno za pravilan rad aplikacije. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Screen Protector dobija našu preporuku.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *