SuperImage – Veštačka inteligencija koja povećava dimenzije fotografija

SuperImage – Veštačka inteligencija koja povećava dimenzije fotografija

U poslednje vreme, čini nam se, da svi programi i aplikacije pokušavaju da na neki način iskoriste veštačku inteligenciju za obavljanje svih tipova posla. Veštačka inteligencija odgovara na postavljena pitanja, kreira muziku, piše scenarija za filmove ili predstave, imitira glasove poznatih ličnosti i još mnogo toga.

SuperImage je besplatna aplikacija za Windows 10, 11 i Android koja će vam omogućiti da poboljšate kvalitet svojih fotografija, povećate veličinu, tj. dimenzije (visinu i širinu), koristeći veštačku inteligenciju. Sve to bez gubitka kvaliteta ili uz neke minimalne gubitke.. U ovoj recenziji fokusiraćemo se na verziju za Android, ali sve što čemo reći, mahom će važiti i za verziju za Windows.

Kako radi SuperImage?

Kada instalirate SuperImage, prvo što ćete ugledati je čist i jednostavan korisnički interfejs. Pošto aplikacija koristi veštačku inteligenciju kako bi povećala kvalitet vaših fotografija, nema mnogo podešavanja i osim formata u kome će poboljšana fotografija biti sačuvana i koliko puta će rezolucija (dimenzije) fotografije biti povećana, nema nikakvih drugih opcija.

SuperImage meni

Ovo čini SuperImage izuzetno jednostavnim za korišćenje i odlično za početnike. Sve što treba da uradite je da odaberete sliku kojoj želite da povećate kvalitet, podesite ova dva parametra i pritisnete na dugme za početak rada.

Za obradu fotografija se koriste resursi vašeg telefona, a ne računara u Cloud-u. To znači da brzina kojom će se fotografija obrađivati zavisi od brzine vašeg telefona, kao i veličine (dimenzija), to jest rezolucije, same fotografije. Uradili smo test na telefonu koji je star nekoliko godina, na fotografijama koje su sve bile u rezoluciji od oko 1600 x 1200 piksela i uvećali smo rezoluciju 4 puta, a proces je trajao od nekoliko minuta do više od sat vremena. Bitno je pomenuti i da je tokom obrade fotografija telefon radio primetno sporije, što je i očekivano. Takođe, na računaru ovo vreme je bilo znatno kraće.

Kada se obrada završi, fotografija će automatski biti sačuvana na vašem uređaju, a rezultat je iznenađujuće dobar. Ovo najviše zavisi od toga koliko je oštra bila originalna slika, broja sitnih detalja na slici i osvetljenje. Međutim, čak i kod fotografija koje su bile poprilično lošeg kvaliteta, krajnji rezultat je bio više nego zadovoljavajući.

SuperImage i veštačka inteligencija će vam pomoći da poboljšate fotografije koje su stare ili lošeg kvaliteta

SuperImage je odlična aplikacija koja će vam zahvaljujući veštačkoj inteligenciji, pomoći da poboljšate fotografije koje su stare ili lošeg kvaliteta. Korišćenje je više nego jednostavno, a rezultati koje ćete dobiti su odlični. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da SuperImage dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 10, 11 i Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *