Task Coach – Digitalni asistent za profesionalce

Task Coach – Digitalni asistent za profesionalce

Kada imate gomilu obaveza najbolje je napraviti spisak, a kada se obaveze i rokovi ponavljaju iz dana u dan i iz nedelje u nedelju, možda ne bi bilo loše da pomoć potražite u modernoj tehnologiji. Za ovo na raspolaganju imamo veliki izbor programa, a mnogi od njih su visokog kvaliteta i nećete pogrešiti ako ih odaberete. Međutim, ukoliko vam je potreban program koji će vam omogućiti da detaljno isplanirate i organizujete svoje radne zadatke, imamo pravo rešenje za vas.

Task Coach je besplatan program za Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Linux, Android i macOS, koji će vam omogućiti da detaljno isplanirate i organizujete svoje obaveze.

Kako radi Task Coach?

Najbolji opis koji možemo dati za Task Coach je da je ovo digitalni asistent. Razlog zašto ga ne kategorizujemo kako običan podsetnik je zbog bogatstva opcija. Iskreno, ukoliko tražite jedostavan program za spisak za kupovinu, ovo nije opcija za vas!

Kada instalirate i pokrente Task Coach, ugledaćete lep i pregledan meni, koji na prvi pogled ne sadrži mnogo opcija. Program radi po istom principu kao i bilo koji program za podsetnik. Napravite novi zadatak, dajte mu prioritet, odredite vreme kada treba da počnete i završite zadatak, dodajte opis, sliku i fajl, nakon čega će se u glavnom meniju programa taj zadatak pojaviti.

Task Coach meni

Pored ovih informacija, u zadatak možete da dodate još veliki broj dodatnih informacija, kao što su budžet, progres, preduslov, bitne datume, podesite izgled zadatka i drugo. Svaki zadatak može da ima i pod zadatke, a sve ovo možete da organizujete u kategorije.

Opcija koja nam se posebno svidela su šabloni. Kao što možete da predpostavite, šablon je nacrt zadatka u kome su određene informacije već popunjene, a na vama je samo da dodate informacije vezane za zadatak koji trenutno kreirate. Ovo je odlična opcija koja, kada se pravilno koristi, može uštedeti dosta vremena.

Ovim smo samo dotakli mogućnosti ovog fenomenalnog programa, a samo da nabrojimo šta sve možete da uradite bi oduzelo previše vremena. Program sadrži tutorijal koji će vam objasniti neke od najkorišćenijih opcija, ali mišljenja smo da bi autori u ovom delu mogli da unaprede program. Još jedna zamerka je to što kada Task Coach koristite na, recimo, Windows-u i Android-u, sinhronizacija zadataka između uređaja nije moguće. Jedini način je da zadatke izvezete i zatim ih uvezete na drugom uređaju. Takođe, program sve podatke čuva samo lokalno, pa ukoliko dođe do crkavanja uređaja na kome ga koristite, a nemate sačuvan eskportovani bekap na drugom uređaju, ostajete bez svega.

Task Coach je verovatno najdetaljniji podsetnik na koji smo do sada naišli

Task Coach je odličan program. Definitivno nije namenjen početnicima, a trebaće vam neko vreme da otkrijete sve opcije koje nudi, kao i najbolji način na koji te opcije možete da iskoristite. Međutim, kada naučite da koristite Task Coach, otkrićete da je ovo jedan od najdetaljnijih podsetnika, koji je pritom potpuno besplatan, bez mogućnosti da platite za dodatne funkcije. Sve opcije su odmah i besplatno dostupne. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan program ili bug, tako da Task Coach apsolutno dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Linux, Android i macOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *