Tidy Desktop Monster – Automatsko brisanje ikonica sa desktop-a

Tidy Desktop Monster – Automatsko brisanje ikonica sa desktop-a

Ne tako davno, nije bilo neobično videti desktop prepunjen ikonicama. Lako je to gledati i podsmevati se onima koji su imali ovako neuredan desktop, ali treba imati na umu da tada nismo imali toliko različitih opcija za pokretanje programa kao što je to slučaj danas.

Srećom, stvari su se poboljšale i svoj desktop možemo držati urednim i sa samo nekoliko ikonica koje najčešće koristimo. Ipak, mnogi programi i dalje automatski postavljaju ikonicu na desktop kada ih instaliramo.

Ukoliko ne želite da se ikonice postavljaju na desktop bez vaše dozvole predlažemo vam da instalirate Tidy Desktop Monster, besplatan program za Windows XP, Vista, 7, 8 i 10 koji služi za automatsko brisanje ikonica sa vaše radne površine.

Kako radi Tidy Desktop Monster?

Tidy Desktop Monster je prenosiv program, što znači da nema instalaciju, već je dovoljno samo da ga download-ujete i pokrenete. Kao što smo rekli, u pitanju je program koji će automatski brisati ikonice koje se postavljaju na desktop prilikom instalacije programa, a moguće je podesiti i da se brišu sve ikonice. Obrisane ikonice će biti smeštene u kantu za otpatke (Recycle Bin) odakle ih možete vratiti ukoliko želite da ih zadržite na desktop-u.

Tidy Desktop Monster meni

Kada pokrenete Tidy Desktop Monster ugledaćete maleni meni sa samo tri opcije. Prva je da se program pokreće zajedno sa Windows-om, druga da podešavanja važe samo za nalog trenutno aktivnog korisnika ili da važi za sve korisnike i treća pomoću koje birate da li će se brisati sve ikonice ili samo one koje se kreiraju prilikom instalacije programa.

Kao što vidite, u pitanju je jednostavan program i kada ga jednom podesite, on će raditi svoj posao, bez potrebe da ga nagledate ili na bilo koji način utičete na njegovo funkcionisanje.

Tidy Desktop Monster može biti koristan za pravog korisnika

Funkcija koju Tidy Desktop Monster vrši za nekoga može biti potpuno beskorisna, ali verujemo da ima onih kojima će ova funkcija biti od vrednosti. Program radi brzo i nismo naišli ni na jedan problem dok smo ga koristili, a vi sami procenite da li je ovo program za vas.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8 i 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *