Top 3 najbolja besplatna Windows programa za karaoke

Top 3 najbolja besplatna Windows programa za karaoke

Karaoke su nastale sedamdesetih godina prošlog veka i vrlo brzo su postale toliko popularne da su i danas jedan od glavnih vidova zabave. Kada su nastale, korišćene su specijalne mašine za karaoke, koje su bile skupe i komplikovane za rukovanje, tako da su karaoke bile dostupne jedino u barovaima.

Danas za karaoke imamo veliki izbor kvalitetnih programa i sve što nam treba su mikrofon i publika. Ukoliko volite da pevate, a pogotovu ako volite karaoke, pogledajte našu listu od top 3 najbolja besplatna Windows programa za karaoke.

KaraFun Player

KaraFun Player

KaraFun Player je besplatan program za karaoke dostupan za Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11. Program sadrži preko 25 hiljada pesama svih žanrova, a sve ove pesme možete da preuzmete na svoj računar i puštate ih čak i kada nemate pristup internetu.

Od opcija tu su mogućnost pregledanja istorije pesama koje ste puštali, kreiranje plej listi, upravljanje programom pomoću prečica na tastaturi, a opcija koja nam se posebno svidela je podrška za dva monitora, koja će prikaz teksta pesme prikazati na drugi monitor i tako učiniti pevanje lakšim i ugodnijim. KaraFun Player podržava sve popularne formate među kojima su CD+G, MPEG, MIDI, KAR i drugi.

Korisnički interfejs koji ima KaraFun Player je lep i pregledan, a korišćenje je jednostavno, čak i za početnike. Ovo je, po našem mišljenju, najbolja opcija za većinu korisnika, zato što sadrži sve opcije koje očekujemo od jednog ovakvog programa, a ne zahteva komplikovana podešavanja.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11

Preuzmite KaraFun Player.

Siglos Karaoke Professional

Siglos Karaoke Professional

Siglos Karaoke Professional je besplatan program za karaoke dostupan za Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11. Ono po čemu se ovaj program izdvaja je bogatstvo opcija koje pruža svojim korisnicima.

Program sadrži detaljne opcije za podešavanje titla pesama, gde možete da podesite veličinu, boju, font, na kom monitoru će se titlovi prikazivati i drugo, takođe sadrži i opcije koje će automatski ukloniti tišinu na početku i kraju pesama, mogućnost podešavanja tempa pesme, opcije za izradu plej listi i još mnogo toga.

Od svih programa koje smo isprobali, Siglos Karaoke Professional sadrži najviše opcija. Ono što je najbolje je činjenica da je program veoma jednostavan za upotrebu, a sve opcije su objašnjene, tako da će se svi lako snaći, pod uslovom da znate engleski jezik.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11

Preuzmite Siglos Karaoke Professional.

Just Karaoke 2

Just Karaoke 2

Just Karaoke 2 je besplatan program za karaoke dostupan za Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11. Sa preko 70 hiljada dostupnih pesama, kao i nekoliko interesantnih i neuobičajenih opcija koje nudi ovaj program, morali smo da ga uvrstimo u ovu listu.

Just Karaoke 2 sadrži lep korisnički interfejs, koji izgleda prenatrpano, ali koji je, posle kraćeg upoznavanja, lak i prijatan za upotrebu. Sadrži sve opcije koje očekujemo od jednog kvalitetnog programa ove vrste, među kojima su podrška za više monitora, kreiranje plej listi, opcije za brzu i laku pretragu pesama i druge.

Međutim, razlog zašto nam se ovaj program tako svideo su opcije koje će izvođenje muzičkih numera učiniti zabavnijim i interesantnijim. Naime, Just Karaoke 2 sadrži opcije za dodavanje zvučnih efekata direktno u pesme i to možete uraditi dok se pesma izvodi. Na ovaj način, ako imate talenta, možete da učinite izvođenje svake pesme još zabavnijim, mada smo mi imali tendenciju da preteramo sa ovim efektima.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11

Preuzmite Just Karaoke 2.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *