Unpluq – Smanjite vreme provedeno ispred ekrana telefona

Unpluq – Smanjite vreme provedeno ispred ekrana telefona

Svi znamo koliko je lako zagledati se u telefon i izgubiti sate i sate koje smo mogli da provedemo radeći nešto korisno. Najbolji način da rešite ovaj problem je da vežbate svoju volju i ne dozvolite sebi da pokleknete. Na žalost, ovo je lakše reći, nego učiniti. Zato ćemo vam predstaviti program koji će vam pomoći da ne koristite telefon kada treba da radite nešto drugo.

Unpluq je besplatna aplikacija za Android i iOS koja će vam pomoći da provodite manje vremena ispred ekrana vaših pametnih telefona.

Kako radi Unpluq?

Kada instalirate i pokrenete Unpluq, prvo što treba da uradite je da napravite besplatan nalog ili da se ulogujete pomoći Google naloga. Posle ovoga, neophodno je da aplikaciji date određene dozvole, kao što su, da aplikacija crta preko drugih aplikacija ili da upravlja i šalje notifikacije. Ovo je neophodno da bi Unpluq pravilno radio.

Unpluq meni

Posle ovoga, kada konačno uđete u aplikaciju, ugledaćete moderan i lep korisnički interfejs. Unpluq radi tako što vam omogućava da napravite listu aplikacija koje nećete moći da pokrenete u određenom vremenskom periodu, koji sami birate, na primer, tokom posla ili za vreme večere. Takođe, moći ćete da izaberete i dane kada će određena lista biti aktivna, tako da ne morate ručno da je pokrećete.

Ukoliko vam je aplikacija koju blokirate neophodna, moći ćete da prekinete blokiranje. Ovo je namerno napravljeno tako da ne možete jednostavno da pritisnete dugme, već ćete morati da izvedete određenu radnju, na primer, da protresete telefon ili nacrtate šaru. Ovo ima za cilj da vas demotiviše da stalno uzimate telefon i gledate u aplikacije kada treba da radite nešto drugo.

Na žalost, moramo da kažemo i da Unpluq nije stvarno besplatna aplikacija. To je zato što u besplatnoj verziji možete da blokirate maksimalno dve aplikacije, a ukoliko želite da uklonite ovo ograničenje, moraćete da platite. Iskreno, da je broj aplikacija malo veći, besplatna verzija bi možda i mogla da se koristi. Ovako kako je, ona služi samo za probu.

Unpluq podesavanja

Unpluq je solidna aplikacija, koja nije stvarno besplatna

Kao i sa svim aplikacijama ove vrste, koliko će vam Unpluq biti od pomoći zavisi od vas samih i od toga da li ćete se pridržavati ograničenja koje ste sebi postavili. Što se same aplikacije tiče, nemamo zamerki, osim jedne, da Unpluq nije stvarno besplatan. Predlažemo vam da ga isprobate, pa ukoliko vam se svidi, razmislite o kupovini premijum verzije.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo Unpluq verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *