Vampire Survivors – Najzabavnija i najzaraznija igra ove godine

Vampire Survivors – Najzabavnija i najzaraznija igra ove godine

Vampire Survivors je video igra za Windows, koju možete kupiti putem Steam-a i koja košta 4.99$. Međutim, demo verziju igre možete igrati potpuno besplatno putem veb sajta. Prvo što moramo reći je da ova demo verzija nije maleni deo igre koji odigrate za nekoliko minuta, već vam može pružiti sate i sate zabave tako da je itekako vredna vaše pažnje.

Šta je Vampire Survivors?

Osnovna mehanika Vampire Survivors-a nije nešto na šta smo navikli, mada smo nešto slično videli u igri Crimsonland pre nekih dvadesetak godina. Kada pokrenete igru primetićete da taster za napad ne postoji, a jedine komande koje imate su one za kretanje, gore, dole, levo i desno.

Vi se nalazite u ulozi heroja na koga neprestano jurišaju horde svakojakih čudovišta, a vaš cilj je preživite 30 minuta. Vaši napadi se dešavaju automatski, svakih nekoliko sekundi, a vaš jedini zadatak je da uspešno izbegavate neprijatelje, koji vas mogu ubiti za samo nekoliko trenutaka, ako ste nepažljivi.

Vampire Survivors

Čitav ovaj koncept možda deluje pomalo jednostavno, ali nemojte da vas to prevari, sa sigurnošću tvrdimo da je Vampire Survivors jedna od najzabavnijih i najzaraznijih igara ove godine, ako ne i u poslednjih 10 godina.

Kako ubijete neprijatelje iz njihovih mrtvih tela ispadaće plavi, zeleni i crveni kristali, koje sakupljate, a kada ih dovoljno sakupite dobiće novo (Level Up). Tada ćete moći da izaberete jednu od tri ili četiri nasumično izabrane veštine, koje mogu biti napadi i pasivne sposobnosti.

Vampire Survivors novi nivo

Pasivne sposobnosti, kao što im i ime kaže, pasivno pojačavaju vašeg heroja, na primer, brže trčite, imate više životnih poena, ispaljujete više projektila i tako dalje. Praktično, možete da pojačate svaki aspekt svog heroja.

Prava zabava dolazi kod napada i kreativnost igre ovde najblistavije sija. Imate jednostavne napade kao što su bacanje noževa, udaranje bičem, ispaljivanje vatrenih lopti. Onda dolaze napadi kao što su točkovi starinski kočija koji se nasumično kotrljaju po ekranu, sekire koje lete na sve strane, biblije koje se vrte oko vas ili mace koje šetaju ekranom, grebu neprijatelje i ponekad se međusobno potuku.

Svaki napad možete da unapredite u, kako ih igra naziva, evoluiranu verziju, koja često ima efekat koji je izuzetno teško opisati u nekoliko rečenica. Maksimalno možete da imate 6 različitih napada, a kada ih sve evoluirate, vaš ekran će svetleti više nego light show na rave žurci.

Vampire Survivors apsolutno zaslužuje vašu pažnju

Ne krijemo činjenicu da smo veliki fanovi Vampire Survivors-a i apsolutno vam ga preporučujemo. Igra je trenutno u Early Access-u, što znači da još uvek nije završena. Navikli smo da su igre koje izlaze u Early Access uglavnom prepune bugova i imaju izuzetno malo sadržaja, ali to ovde nikako nije slučaj. Tokom nekoliko desetina sati, koliko smo je do sada igrali, naišli smo na poneki bug, ali ništa previše strašno, a činjenica da je ovoliko igramo svedoči o tome da itekako ima dovoljno sadržaja, čak i u demo verziji. Ukoliko vam se svidi demo verzija, predlažemo vam da isprobate punu verziju, zato što ova igra zaslužuje da se nađe u vašoj biblioteci.

Platforma:
Veb sajt

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *