Weatherian – Jednostavna aplikacija za vremensku prognozu

Weatherian – Jednostavna aplikacija za vremensku prognozu

Aplikacije za vremensku prognozu uglavnom pokušavaju da korisnicima pruže što više informacija, kao i različite načine da te informacije organizuju na uredan i pregledan način. Ovo je odlično, međutim, veliki broj korisnika ne želi detaljne informacije o vremenu, već samo želi da zna kako da se obuče i da li će padati kiša. U ovom slučaju, korišćenje ovakvih aplikacija postaje mučno zato što nam nije potreban ovako veliki broj podataka i opcija. Ukoliko smatrate da spadate u ovu grupu korisnika, Weatherian je aplikacija za vas.

Weatherian je besplatna aplikacija za Android i iOS koja će vam pružiti uvid u vremensku prognozu, a odlikuje je jednostavnost i lako korišćenje.

Kako radi Weatherian?

Kao što smo rekli, Weatherian se odlikuje jednostavnošću. To znači da nema maltene nikakvih podešavanja, a sadrži i samo jedan jedini ekran. Od podešavanja moći ćete da izaberete pružaoca vremenske prognoze, merne jedinice i način na koji će se određivati lokacija za koju će se prikazivati vremenska prognoza. To može biti IP adresa, GPS lokacija ili da ručno unesete lokaciju.

Weatherian grafikon

Što se same vremenske prognoze tiče, ovde nećete pronaći detaljne podatke o vremenu, ali ovo nije nedostatak Weatherian-a, već njegova prednost. Iskreno, koliko često su vas interesovale mesečeve mene ili pravac vetra? Ne kažemo da nema onih kojima je ovo potrebno, već da većini korisnika ove informacije nisu potrebne.

Weatherian prikazuje vremensku prognozu do deset dana unapred, a podaci, to jest minimalna i maksimalna temperatura, su prikazani pomoću dijagrama. Ispod ovog dijagrama nalazi se mapa na kojoj se vidi položaj oblaka na teritoriji za koju se prikazuje vreme, a ispod ovoga možete videti kada izlazi i zalazi sunce.

Jos jedna bitna činjenica je da u trenutku pisanja ove recenzije u Weatherian-u nema nikakvih reklama, kao ni mogućnosti da bilo šta kupite. To znači da je ova aplikacija potpuno besplatna.

Weatherian meni

Weatherian je jednostavan i to je njegova najveće prednost

Iskreno, svideo nam se Weatherian. Njegova jednostavnost je i njegova najveća prednost. Maltene da nema nikakvih podešavanja što ga čini izuzetno jednostavnim za korišćenje, prikazuje samo najbitnije podatke o vremenu, a pritom je potpuno besplatan. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Weatherian dobija našu preporuku.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo Weatherian verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *