WhatsApp omogućava prenos istorije sa iPhone-a na Android

WhatsApp omogućava prenos istorije sa iPhone-a na Android

Google je objavio da omogućava prenos WhatsApp istorije sa iPhone uređaja na Android uređaje, koji imaju instaliranu verziju 12 ili noviju. U ovo spadaju istorija poziva i poruka, kao i sve slike i video snimci koji su poslati. Ova opcija će pomoći svima koji prelaze sa iPhone-a na Android, tako što omogućava brz prenos važnih podataka i informacija koje se razmenjuju sa prijateljima i porodicom.

Prenos WhatsApp istorije sa iPhone-a na Android

Postupak prenosa istorije je jednostavan. Potreban vam je Lightning to USB-C kabl kojim povezujete oba uređaja. Kada su uređaju povezani, potrebno je da pomoću Android uređaja skenirate QR kod koji će se pojaviti na iPhone-u, posle čega će proces prenosa istorije automatski započeti.

Transfer je siguran i zaštićen, kako kažu u Google-u, zato što su blisko sarađivali sa WhatsApp-om da bi se osiguralo da niko ne može pristupiti vašim informacijama i fajlovima. Proces prenosa će kopirati istoriju razgovora, poruke, slike i video snimke, a tokom prenosa, iPhone će izgubiti mogućnost primanja novih poruka i poziva, dok se proces ne završi.

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *