WinDynamicDesktop – Automatsko menjanje slika na desktop-u kakvo još nismo videli

WinDynamicDesktop – Automatsko menjanje slika na desktop-u kakvo još nismo videli

Programi koji automatski menjaju pozadinu na desktop-u nisu nešto što kod nas izaziva veliko ushićenje. Ovakvih programa ima mnogo, a svi oni rade manje više isto. Odaberite slike koje želite da se smenjuju, odredite intervali u kome će se te slike smenjivati i to je to. Međutim, povremeno naiđemo na program koji donosi nešto što do sada nismo videli.

WinDynamicDesktop je besplatan program za Windows 10 i 11 koji će menjati izgled jedne iste slike na desktop-u u zavisnosti od doba dana.

Kako radi WinDynamicDesktop?

Kada instalirate i pokrenete WinDynamicDesktop prvo što ćete videti je meni u kome treba izaberete svoju lokaciju. Ovo možete da uradite “ručno”, to jest da sami upišete grad u kome se nalazite, a možete da odaberete i opciju da program sam odredi vašu lokaciju. Takođe, možete i sami da unesete u koje vreme sunce izlazi i zalazi. Posle ovoga pojaviće se glavni meni programa.

WinDynamicDesktop podesavanje lokacije

Program radi tako što vam omogućava da odaberete neku od dostupnih slika, to jest tema, kako ih ovde nazivaju i postavite ih kao pozadinu za desktop. Onda će se slika polako menjati u zavisnosti od doba dana ili u intervalima koje sami odaberete.

Da ne bude zabune, ne dolazi do promene pozadine, već njenog prilagođavanja dobu dana. Ako, na primer, odaberete sliku pustinje, ta slika će noću biti slika pustinje noću, ujutru će biti ista ta slika, ali slikana ujutru, popodne slika slikana popodne i tako dalje.

WinDynamicDesktop meni

U programu na raspolaganju imamo 15 tema, ali je sa veb sajta moguće preuzeti dodatne teme, a dostupne su kako besplatne, tako i plaćene teme. Ovde ide i naša jedina kritika WinDynamicDesktop-a. Plaćene teme su više nego očigledno mnogo boljeg kvaliteta nego one besplatne. Ne samo da su same slike lepše, već ima i mnogo više slika koje će se smenjivati. Kod besplatnih tema, često imamo samo dve verzije, dnevnu i noćnu, dok kod plaćenih tema uglavnom imamo preko 15 različitih verzija slike.

Ukoliko volite da uređujete izgled svog desktop-a, WinDynamicDesktop je program za vas

WinDynamicDesktop je odličan program koji nam donosi nešto što do sada nismo videli. Ukoliko volite da uređujete izgled svog desktop-a ili da često menjate pozadinu, WinDynamicDesktop je program za vas. Na žalost, za najbolje teme ćete ipak morati da platite, ali i među besplatnim možete pronaći neke koje su stvarno fenomenalne.

Platforma:
Windows 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *