Yearly Progress – Pratite napredak u ispunjavanju zadataka

Yearly Progress – Pratite napredak u ispunjavanju zadataka

Da li ste obećali sebi da ćete skinuti višak kilograma ili rešili da naučite neki strani jezik? Ukoliko jeste, pozdravljamo vašu odluku i nadamo ste da ćete istrajati i uspeti u tome. Da vam pomognemo, pronašli smo aplikaciju koja će vam pomoći da pratite svoj napredak tokom ovih poduhvata.

Yearly Progress je besplatna aplikacija za Android koja će vam omogućiti da pratite napredak u ispunjavanju radnih zadataka ili ostvarivanju ciljeva.

Kako radi Yearly Progress?

Kada instalirate i pokrenete Yearly Progress aplikaciju, ugledaćete jednostavan korisnički interfejs u kome dominira zelena linija ispod koje piše Yearly Progress (godišnji napredak). Linija je ispunjena, u procentima, onoliko koliko je prošlo od početka godine, a ovo za cilj ima da vas obavesti kliko još vremena imate kako bi ispunili ciljeve koje ste zacrtali.

Yearly Progress ciljevi

Kao što smo pomenuli, cilj Yearly Progress-a je da vam pomogne da pratite napredak u ispunjavanju ciljeva ili obaveza. Recimo da želite da smršate 10 kilograma. U aplikaciji, odite u sekciju Objectives Counter i pritisnite na Add Objective. Unesite naslov zadatka i broj 10, jedan za svaki od kilograma koji želite da skinete, posle čega će se zadatak pojaviti u listi.

Sada svaki put kada smršate jedan kilogram pritisnete na znak plus i progresna linija ispod naslova će se uvećati i na taj način vam prikazati napredak u ispunjavanju ovog zadatka. Postoji i mogućnost da pritisnete na znak minus, ukoliko se ugojite jedan kilogram. Na ovaj način brzo i lako možete da imate uvid u svoj progres, pogotovu ako imate više ciljeva koje ispunjavate u isto vreme.

Yearly Progress takođe sadrži i mogućnost da napravite podsetnik, a svi podsetnici će se čuvati na jednom mestu odakle su lako dostupni. Na žalost, ovde ćete moći samo da napišete naslov i tekst podsetnika. Ne postoji ni jedna druga opcija, čak nije moguće ni promeniti boju. Pošto podsetnici nisu nešto na šta se aplikacija fokusira, nećemo ovo uzeti kao veliku zamerku.

Yearly Progress podsetnik

Yearly Progress je zgodna aplikacija, koja će nekima poslužiti i kao motivacija

Ma koliko razvija tehnologiju, istraživali svemir ili razmišljali o krajnjim životnim stvarima, mi ljudi smo ipak jednostavna bića, volimo da gledamo kako se brojevi uvećavaju, a progresna linija ispunjava. Ovo nije samo naše zapažanje, već i činjenica potkovana naučnim istraživanjima, zato iskreno verujemo da će mnogima, način na koji Yearly Progress prikazuje rezultate, pomoći da dobiju motivaciju da istraju i ispune svoje ciljeve. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Yearly Progress dobija našu preporuku.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *