5 alternativa Zoomu

5 alternativa Zoomu

Kao jednostavna i korisna aplikacija za video pozive, ZOOM – aplikacija u poslednje vreme zauzima dominantan položaj. Zbog svoje praktičnosti i dostupnosti instaliraju je milioni korisnika širom sveta.

Međutim, kao program koji nije posedovao end to end enkripciju (što znači da su privatni razgovori bili dostupni zaposlenima), nastali su problemi i ZOOM je počeo da gubi dostignutu popularnost. Iako stručnjaci iz ZOOM-a rade na rešavanju problema privatnosti, ovaj softver je počeo da gubi korisnike. Ukoliko ste i Vi izgubili poverenje u ZOOM, predstavljamo Vam nekoliko alternativnih rešenja.

Google Hangouts

google hangouts

Podržava do 10 učesnika video konferencije, a u slučaju audio poziva, omogućava komunikaciju između 150 učesnika. Radi na bilo kom operativnom sistemu, u HD rezoluciji i nije potrebno instaliranje – dovoljno je prijavljivanje preko google naloga.

Preuzmi Google Hangouts

Talky

talky

Aplikacija koja može poslužiti korisnicima koji nemaju puno iskustva, zbog svoje jednostavnosti. Omogućava učestvovanje do 6 osoba u razgovoru. Radi preko online platforme, tako što sagovornicima pošaljete link sastanka.

Preuzmi Talky

Skype Meet Now

Skype Meet Now

Meet Now nudi najbitnije Skype funkcije. Kao aplikacija koja ne zahteva instalaciju i čuva snimak razgovora do 30 dana, izuzetno je “brza” i laka za korišćenje.

Preuzmi Skype Meet Now

Jitsi Meet

Jitsi Meet

Jitsi Meet – omogućava čak 75 učesnika razgovora! Enkriptovana je i potpuno besplatna za korišćenje, mada još uvek u usponu.

Preuzmi Jitsi Meet

Cisco Webex

Cisco Webex

Namenjena korišćenju u poslovne svrhe, Cisco Webex aplikacija omogućava 100 učesnika i neograničeno vreme sastanaka. Sa ugrađenom detekcijom buke, idealna je za poslovno okruženje.

Preuzmi Cisco Webex

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *