5 alternativa Zoomu

 5 alternativa Zoomu

Kao jednostavna i korisna aplikacija za video pozive, ZOOM – aplikacija u poslednje vreme zauzima dominantan položaj. Zbog svoje praktičnosti i dostupnosti instaliraju je milioni korisnika širom sveta.

Međutim, kao program koji nije posedovao end to end enkripciju (što znači da su privatni razgovori bili dostupni zaposlenima), nastali su problemi i ZOOM je počeo da gubi dostignutu popularnost. Iako stručnjaci iz ZOOM-a rade na rešavanju problema privatnosti, ovaj softver je počeo da gubi korisnike. Ukoliko ste i Vi izgubili poverenje u ZOOM, predstavljamo Vam nekoliko alternativnih rešenja.

Google Hangouts

google hangouts

Podržava do 10 učesnika video konferencije, a u slučaju audio poziva, omogućava komunikaciju između 150 učesnika. Radi na bilo kom operativnom sistemu, u HD rezoluciji i nije potrebno instaliranje – dovoljno je prijavljivanje preko google naloga.

Preuzmi Google Hangouts

Talky

talky

Aplikacija koja može poslužiti korisnicima koji nemaju puno iskustva, zbog svoje jednostavnosti. Omogućava učestvovanje do 6 osoba u razgovoru. Radi preko online platforme, tako što sagovornicima pošaljete link sastanka.

Preuzmi Talky

Skype Meet Now

Skype Meet Now

Meet Now nudi najbitnije Skype funkcije. Kao aplikacija koja ne zahteva instalaciju i čuva snimak razgovora do 30 dana, izuzetno je “brza” i laka za korišćenje.

Preuzmi Skype Meet Now

Jitsi Meet

Jitsi Meet

Jitsi Meet – omogućava čak 75 učesnika razgovora! Enkriptovana je i potpuno besplatna za korišćenje, mada još uvek u usponu.

Preuzmi Jitsi Meet

Cisco Webex

Cisco Webex

Namenjena korišćenju u poslovne svrhe, Cisco Webex aplikacija omogućava 100 učesnika i neograničeno vreme sastanaka. Sa ugrađenom detekcijom buke, idealna je za poslovno okruženje.

Preuzmi Cisco Webex

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *