AIMP

AIMP

Audio fajlovi se obrađuju u 32-bita, što daje kristalno jasan zvuk. Ovaj plejer daje mogućnost normalizacije glasnoće, a to vam omogućava da ujednačite jačinu zvuka različitih pesama i oslobodite se ručnog podešavanja. Plejer nudi nekoliko načina prelaska sa jedne numere na drugu. Postepenim utišavanjem, pauzom između pesama, ili neka custom metoda prelaska, ostaje na vama.

AIMP podržava veliki broj audio formata, preko dvadeset, neki od njih su: AAC, AC3, APE, CDA, DTS, FLAC, IT, MIDI, MO3, MOD, M4A, M4B, MP1, MP2, MP3, MPC, MTM, OFR, OGG, OPUS, RMI, S3M, SPX, TAK, TTA, UMX, WAV, WMA, WV, XM itd.

AIMP se odlikuje jednostavnošću i prijatnog je dizajna, a nudi i veliki izbor različitih skinova. Po difoltu razvrstava pesme po folderima. Ispod naziva daje informacije o frekvenciji, bitrejtu i formatu u kojem je fajl snimljen. Redosled ispisanih karakteristika možete da menjate, kao i način sortinja pesama u vašoj plejlisti. Plejliste su prikazene u tabovima i bez prekidanja reprodukcije možete da prelazite iz jedne u drugu. Postoji mogućnost i zaključavanja istih, što je veoma pogodno ukoliko je više korisnika za jednim računarom.

Pored njegove osnovne funkcionalnosti, a to je puštanje muzike, AIMP daje mogućnost pretraga fajlova na plejlistama, upisavanje tekstova, budilnika, tajmera za isključivanje računara u određeno vreme, konvertovanje audio fajlova u različite formate, slušanje online radija itd.

Još jedna dobra strana ovog plejera jesu prečice na tastaturi. Svaku funkciju je moguće dodatno podešavati onako kako vama odgovara. AIMP ima i odličnu podršku za plug-inove.

Na listi besplatnih multimedijalnih plejera, AIMP svakako spada u sam vrh ponude. Probajte ga, bićete prijatno iznenađeni njegovom funkcionalnošću i mnoštvom opcija.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 4,33 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Najbolji multimedijalni plejer za muziku!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *