AdwCleaner

AdwCleaner

AdwCleaner je besplatan program koji vas oslobađa od neželjenih reklama (adware komponenati), toolbarova, kradljivca vašeg pregledavača (browser hijacker) i potencijalno neželjenih programa (PUPs).

Bez obzira kako su oni završili na vašem računaru, da li uz instalaciju nekog programa ili na neki drugi način, ovaj program ih može efikasno i brzo ukloniti bez potrebe njegove prethodne instalacije samo jednostavnim pokretanjem izvršnog fajla.

Kada pokrenete AdwCleaner potrebno je da kliknete na dugme scan kako bi započeli proces skeniranje vašeg operativnog sistema. Po završetku, neželjene stavke će biti razvrstane po kategorijama: Services, Folders, Files, Shortcuts, Scheduled Tasks, Registry…

U kategorijama će vam biti prikazane i putanje kako bi uvideli gde su smešteni na vašem računaru. Da bi ste se očistili od neželjenih stavki potrebno je da izaberete opciju clean, uz eventualno predhodno odčekiranje pojedinih pronađenih komponenti na kojima iz nekog razloga ne želite da izvršite ovaj proces.

Po završetku čiščenja, program će zahtevati restartovanje sistema bez mogućnosti dodatnog odlaganja. AdwCleaner mozete jednostavno deinstalirati opcijom Uninstall prikazanom u središnjem panelu pograma.

Adwcleaner je jednostavn, efikasan i pre svega koristan program koji značajno poboljšava bezbednost i upotrebljivost računara, stoga ga preporučujemo kao odličan dodatak svakom Windows sistemu.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (6 ocena, prosečno: 4,33 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *