AIPRM for ChatGPT – Pomoć pri korišćenju ChatGPT-a

AIPRM for ChatGPT – Pomoć pri korišćenju ChatGPT-a

Glavni razlog zašto je veštačka inteligencija postala tako popularna je jednostavnost korišćenja. Postaviti pitanje mašini, koristeći ljudski govor i dobiti odgovor, na koji onda možete da postavite potpitanje, je do pre neko godina bio domen naučne fantastike. Ipak, ne smemo zaboraviti da je u pitanju mašina i da radi na određeni, predvidiv način, što znači da je veoma bitno to kako postavite pitanje.

AIPRM for ChatGPT je besplatan plugin za Google Chrome koji će vam pomoći da bolje postavite pitanje ChatGPT-u, a omogućiće vam i pristup velikom broju već napisanih upita (prompt-ova) iz različitih oblasti.

Kako radi AIPRM for ChatGPT

Kada instalirate AIPRM for ChatGPT, u daljem tekstu samo AIPRM, prvo što treba da uradite je da se ulogujete u plugin i u ChatGPT, a onda da povežete ova dva naloga. Ovaj proces je jednostavan i manje – više sve što treba da uradite je da pratite uputstva na ekranu. Kada ovo završite, kliknite na ikonicu plugin-a i otvoriće se ChatGPT, a primetićete da korisnički interfejs izgleda drugačije.

AIPRM for ChatGPT meni

Glavni meni ChatGPT-a će umesto kratkog uputstva kako se koristi imati nova polja u kojima ćete moći da odaberete oblasti, kao što su programiranje, SEO, pisanje i tako dalje, a kada postavite pitanje, odgovor će biti iz oblasti koju ste odabrali. Pored ovoga, moći ćete da odaberete na kom jeziku će ChatGPT pisati, kao i koja verzija ChatGPT-a će se koristiti. Za korišćenje verzije iznad 3.5, moraćete da imate tu verziju kupljenu u ChatGPT-u.

Takođe, moći ćete da odaberete već napisane upite u kojima samo treba da promenite ključne reči. Ovi upiti su napisani tako da ChatGPT što bolje razume šta od njega tražite i da vam da što bolji odgovor.

Posle temeljnog testiranja, sa zadovoljstvom možemo da kažemo da AIPRM radi poprilično dobro. Ne samo da je često brže i lakše napraviti kvalitetan upit, nego će i ChatGPT uvek odgovarati na određeni način, to jest onaj koji ste podesili. Ovo ne znači da nikada neće doći do nesporazuma, ali garantujemo vam da će odgovori uglavnom biti bolji neko kada vi lično napišete upit.

AIPRM for ChatGPT treba da isprobaju svi koji svakodnevno koriste ChatGPT

AIPRM je odličan plugin i toplo ga preporučujemo svima koji svakodnevno koriste ChatGPT. Korišćenje je jednostavno, a odmah ćete primetiti pozitivne rezultate. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da AIPRM for ChatGPT dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *