AngryMouse – Brzo i lako pronađite kursor miša

AngryMouse – Brzo i lako pronađite kursor miša

MacOS operativni sistem odavno sadrži opciju shake-to-find (protresi da pronađeš). Ova opcija omogućava korisnicima da protresu miša i strelica će se na ekranu brzo uvećati, a odmah zatim smanjiti. Ideja je da će vam ovo pomoći da brzo pronađete miša kada ga izgubite iz vida. Dugogodišnjom primenom ovo se pokazalo kao poprilično zgodno rešenje, sa čime se itekako slažemo. Program koji ćemo vam predstaviti će omogućiti ovakvu funkcionalnost i u Windows-u.

AngryMouse je besplatan program za Windows 10 i 11 koji će vam mogućiti da lakše i brže pronađete kursor miša na ekranu kada ga izgubite iz vida.

Kako radi AngryMouse?

AngryMouse je prenosiv program. To znači da nema instalaciju i sve što treba da uradite je da ga preuzmete, raspakujete i pokrenete. Takođe je pohvalno i to što je program potpuno besplatan i nema nikakvih dodatnih plaćanja.

AngryMouse na desktopu

Kao što smo rekli, AngryMouse će vam omogućiti da koristite Apple-ovu shake-to-find funkciju u Windows-u. Program radi tako što, kada protresete miša, preko kursora će se prikazati animacija uvećavanja i smanjivanja strelice. Animacija izgleda lepo i tečno, a detekcija kada protresete miša je odlična.

U podešavanjima imamo samo dve opcije. Prva je Size i ovde možete da podesite koliko će biti uvećanje miša tokom animacije, a druga je Animation Length i ona će odrediti koliko će trajati animacija, od 50 milisekundi i do jedne sekunde.

AngryMouse podesavanja

Iskreno, ovo će zadovoljiti potrebe većine korisnika i sviđa nam se jednostavnost AngryMouse-a. Ipak, jedna opcija koja nam je zafalila u podešavanjima je mogućnost da odredimo koliko jako treba protresti miša da bi se aktivirala animacija. Ovo je bitno zato što korisnici različito koriste miša, pa će oni koji ga pomeraju brže naići na problem da se miš uvećava i onda kada ne treba.

AngryMouse će vam omogućiti da koristite shake-to-find u Windows-u

AngryMouse je jednostavan program koji radi jednu stvar i radi je sasvim solidno. Funkcionalnost koju donosi u Windows je odlična i pravo je čuda da još uvek nije uključena u ovaj operativni sistem. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da AngryMouse dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *