Audio Equalizer – podešavanje zvuka u internet pregledaču

Audio Equalizer – podešavanje zvuka u internet pregledaču

Iz nekog razloga, ekvilajzeri zvuka u formi plugin-a za internet pregledače su dosta retki, a oni koje imamo su diskutabilnog kvaliteta. Istina je da ekvilajzera koji rade kao program unutar operativnog sistema ima na pretek, a oni, naravno, kontrolišu i zvuk koji dolazi iz internet pregledača. Zato činjenica da nemamo veliki izbor ovakvih plugin-ova nije tako čudna, ali ovo ne objašnjava zašto su oni, uglavnom, toliko loši.

Audio Equalizer je plugin koji apsolutno odstupa od ovog trenda i bez problema možemo da kažemo da je ovo najbolji besplatni ekvilajzer, koji je, na žalost, dostupan samo za Mozillu Firefox.

Kako radi Audio Equalizer?

Kada instalirate Audio Equalizer njegova ikonica će se, kao i sa svim plugin-ovima, smestiti u gornji desni ugao prozora Firefox-a. Kada kliknete na ovu ikonicu ugledaćete poznatu strukturu ekvilajzera koja omogućava menjanje jačine i naglašenosti frekvencija zvuka.

Audio Equalizer meni

Sami možete slobodno da pomerate slajdere i eksperimentišete dok ne dođete do zvuka koji vam najviše odgovara. Kada pronađete dobitnu kombinaciju, možete da je sačuvate kako bi je koristili kada god želite.

Sa druge strane, ukoliko ne želite da petljate sa podešavanjima, Audio Equalizer sadrži dosta već pripremljenih kombinacija koje samo treba da izaberete. Ovde ćete naći mahom poznata podešavanja za tehno, rock, klasičnu muziku, full bass i druge. Nama je za oko zapalo podešavanje pod nazivom Headphones (slušalice), koje korišćenje slušalica stvarno čini prijatnijim.

Audio Equalizer biranje podesavanja

Jedna veoma interesantna funkcija koju Audio Equalizer ima je Mono. Ova opcija je specijalno napravljena za osobe sa oštećenim sluhom na jedno uvo. Po navodima autora, kada koristite slušalice zajedno da ovom opcijom, nikada nećete propustiti ni jednu reč pesme.

Zaključak

Audio Equalizer je jedan od najboljih plugin-ova posvećenih podešavanju zvuka u internet pregledaču. Korisnicima pruža mnogo opcija za fino podešavanje zvuka i omogućava im da izvuku maksimum iz audio opreme. Takođe, uzima u obzir i ljude sa posebnim potrebama.

Platforma:
Mozilla Firefox

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *