Auslogics Duplicate File Finder

Auslogics Duplicate File Finder

Auslogics Duplicate File Finder je besplatan program za automatsko pronalaženje i brisanje dupliranih fajlova iz računara. Prilikom svakodnevnog rada na računaru vremenom će se nagomilati fajlovi koji nam nisu potrebni, a mi nismo ni svesni njihovog postojanja. U nepotrebne fajlove pod broj jedan spadaju duplirani fajlovi.

Duplikati fajlova su kada u različitim folderima, na različitim lokacijama ili na istoj lokaciji imamo ista dokumenta, slike, filmove, muziku i druge fajlove.

Kada je broj duplikata mali, to nam u startu ne smeta, ali vremenom kada se popuni hard disk računara, najbolje rešenje je da obrišemo sve duplikate fajlova, a da zadržimo samo jednu verziju. U većini slučajeva, pojma nemamo gde se duplikati nalaze, a u često duplirani fajlovi imaju i drugačije ime, iako je sadržaj identičan. Iz navedenih razloga, skoro je ne moguće ručno pronaći i ustanoviti koji su fajlovi na našem računaru duplirani, a koji ne.

U takvim situacijama, pravo rešenje je Auslogics Duplicate File Finder koji skenira sve fajlove na hardisku i pronalazi sve duplikate. Program pronlazi duplirane slike, video snimke, dokumenta i sve ostale moguće fajlove.

Program ima izuzetno jednostavn korisnički interfejs i snaćićete se sa lakoćom. Nakon instalacije Auslogics Duplicate File Finder-a, pojaviće vam se prozorčić u kome trebate da izaberete koje vrste fajlova želite da skenirate na vašem hard disku. Čekirajte ono što želite, a sa desne strane čekirajte folder koji želite da skenirate.

U drugom koraku, čekirajte opcije da program ne gleda imena fajlova i datume, tako da duple fajlove detektuje samo na osnovu sadržaja. Skeniranje će trajati u zavisnosti od toga koliko imate podataka u folderima koje ste čekirali za skeniranje. Što više fajlova, skeniranje će trajati duže.

Po završetku skeniranja, program će prikazati listu svih pronađenih duplikata jedan ispod drugog. Čekirajte one fajlove koje želite da obrišete i kliknite na „Delete„. Pre nego što kliknete na brisanje, dobro pogledajte da li ste selektovali prave fajlove, da vam se ne desi da greškom obrišete i originale ili fajlove koji nisu duplikati.

Auslogics Duplicate File Finder je savršeno, a besplatno rešenje za brisanje dupliranih fajlova iz računara, mi vam toplo preporučujemo da ga probate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Vista, 7, 8.1, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 1,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Po meni DuplicateFilesDeleter je bolji brzi i jednostavniji.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *