AVS Media Player – Reprodukcija audio i video fajlova

AVS Media Player – Reprodukcija audio i video fajlova

Programa za reprodukciju audio i video zapisa ima jako mnogo, a većina nas odavno ima omiljene programe u ovoj kategoriji i teško bi nas bilo šta nateralo da pređemo na neki drugi.

AVS Media Player je besplatan program za Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11 koji će vam omogućiti reprodukciju audio i video zapisa.

Kako radi AVS Media Player?

Ovu recenziju, na žalost, moramo započeti kritikom i upozorenjem. Kada preuzmete program i krenete sa instalacijom, budite pažljivi zato što će AVS Media Player pokušati da vam “uvali” dodatne programe, zato ne brzajte sa pritiskanjem dugmeta Next.

Kao što smo pomenuli, AVS Media Player služi za reprodukciju audio i video fajlova. Ovo radi tako što se korisnički interfejs programa transformiše u zavisnosti od formata fajla koji puštate. Ako puštate video fajl, korisnički interfejs će biti video plejer koji neodoljivo podseća na GOM Player, a ako pustite audio fajl, interfejs će biti audio plejer koji liči na AIMP.

AVS Media Player video plejer

Što se reprodukcije videa tiče, podržano je 19 formata, što smatramo sasvim solidnim brojem. AVS Media Player nema podršku za 4K rezoluciju, tako da ukoliko je ovo nešto što zahtevate od svog video plejera, moraćete da potražite neko drugo rešenje. Po učitavanju video fajla, automatski će se učitati i prevod, ukoliko je fajl istog imena kao i video fajl. Takođe, program sadrži i solidne opcije za podešavanje prevoda, među kojima su promena fonta, podešavanje veličine i boje slova, menjanje pozicije prevoda i drugo.

Audio plejer podržava 15 formata, a korisnički interfejs, pored komandi za upravljanje reprodukcijom zvuka, sadrži i plej listu koja će vam omogućiti da napravite kategorije i pod kategorije i na taj način organizujete svoju muziku. Autori su uključili i mogućnost aktiviranja vizuelizacije koja će ekranom skakutati u ritmu muzike.

AVS Media Player audio plejer

Najveću zamerku koju imamo je činjenica da tokom rada AVS Media Player troši poprilično sistemskih resursa i da se, prilikom učitavanja fajlova, često dešava da se program na nekoliko sekundi zamrzne pre nego što nastavi sa radom. Ipak, ovo nije tako velika zamerka, a ukoliko imate noviji računar, ovo verovatno nećete ni primetiti.

AVS Media Player je solidan program, koji treba imati u vidu

AVS Media Player je solidan program i verujemo da će se svideti određenim korisnicima. Jedini pravi nedostatak je to što ne podržava video snimke u 4K rezoluciji, ali ukoliko nemate 4K monitor ovo vam neće smetati. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da AVS Media Player dobija našu preporuku.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *