Aaron Stewart Batch File Rename

Aaron Stewart Batch File Rename

Aaron Stewart Batch File Rename je besplatan program za automatsko preimenovanje velikog broja fajlova istovremeno. Moćan, bezbedan, jednostavan, besplatan i brz, opis je ovog malenog veoma korisnog programa.

Koliko vam je potrebno pravila (rules) pri preimenovanju fajlova toliko ih možete iskombinovati sa punim pregledom (preview) i čak rollback-om ako je potrebno. Pravila se mogu sačuvati u setu pravila za kasniju lakšu upotrebu, uvesti i izvesti (import i export) i sačuvati kao skripta za automatsko startovanje. Program podržava konflikt kontrolu kao i veoma dugačka imena fajlova (32,000 karaktera).

Pravila uključuju dodavanje/uklanjanje teksta i brojeva, zamena teksta, brojeva i datuma, MP3 i EXIF tagove dodavanje i uklanjanje dodatnog razmaka kao i promenu velikih u mala slova i supotno.

Ako radite svakodnevno sa gomilom fajlova kojima menjante imena, Aaron Stewart Batch File Rename je pravi spas za vas. Program specijalno preporučujemo korisnicima koji barataju sa hiljadama MP3 fajlova, uštedeće vam ekstremeno mnogo vremena.

Sistemska zahtevnost:
Windows XP/2003/Vista//Windows Server 2008/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *