MEO Encryption Software

MEO Encryption Software

MEO-Encryption-Software

Ako želite da zaštitite vaše fajlove, foldere ili e-mailove prilikom slanja, naravno besplatno, onda je ovo definitivno najbolji programčić za vas. Ovaj program bez problema obavlja poslove enkripcije i dekripcije fajlova, jednino su malo naporne ponude za instalaciju drugog softvera istog proizvođača.

Interfejs MEO File Encryption Software-a je mali i direktan, tri komandna dugmeta za enkripciju, dekripciju i email ne ostavljaju mnogo mesta za greške. Kada kliknete na dugme za enkripciju, uslediće korak za odabir fajlova, nakon kojeg sledi izrada izlaznog enkriptovanog fajla uz mogućnost izrade samo dekriptujućeg fajla.

Malo smo bili razočarani mešanjem dva algoritma (Blowfish i 3-Des) ali krajnji zaključak je da je enkripcija brza i efektivna. Dekripcija je isto tako efikasna. Enkripcija email-a zahteva podešavanje SMTP podešavanja, koji mogu malo da zbune početnike, ali slanje enkriptovanih fajlova je jednostavno.

Po deinstalaciji program za sobom ostavlja folder koji se mora manuelno ukloniti ali ovo i nije toliko veliki nedostatak.

Ovo je svakako jedan od boljih besplatnih programa za zaštitu fajlova, preporučujemo ga kako profesionalcima tako i početnicima.

Sistemska zahtevnost:
Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista/NT/Win 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *