Biniware Run – držite sve važne prečice na jednom mestu

Biniware Run – držite sve važne prečice na jednom mestu

Biniware Run je besplatna aplikacija za Windows koji vam omogućava brzi pristup svim najkorišćenijim web lokacijama, datotekama, fasciklama i programima na jednom mestu. U pitanju je program u kome možete da napravite prečice (shortcut-ove) do svih najbitnijih lokacija na računaru ili webu, sve to lepo spakujete u meni koji se uvek vidi na ekranu i koji možete slobodno da premeštate gde god vam je najzgodnije.

Kako Biniware Run radi

Kada instalirate Biniware Run na ekranu će se pojaviti crveni kružić, mada je u pitanju slovo “b”, zaštitni znak kompanije Biniware, koji će se uvek videti i biće preko svih ostalih prozora i programa. Klikom na ovu ikonicu, otvoriće se padajući meni sa svim vašim prečicama, a klikom na prečicu pokrećete program, web stranicu, sliku ili bilo šta drugo.

Biniware Run padajuci meni

Prečice sami dodajete i to možete uraditi na dva načina. Možete jednostavno prevući (drag and drop) ikonicu željenog programa na crveni kružić ili to uraditi preko sekcije Configure.

Desnim klikom miša na crveni kružić otvarate padajući meni sa tri opcije: Configure, User Manual (uputstvo za upotrebu) i opcija za gašenje programa Exit. U Configure, pored toga što možete da dodajete prečice maltene svih vrsta fajlova, prečice možete i uređivati, pa im možete menjati imena, pokretati ih u administratorskom režimu ili dodati parametre za komandnu liniju. Prečice je moguće grupisati što je posebno zgodno kada ih imate dosta iste vrste.

Biniware Run Configure

Zaključak

Zbog svoje jednostavnosti Biniware Run je lako koristiti, a posle kraćeg navikavanja postaje veoma koristan. Ima jednu funkciju, a to je da vam sve najkorišćenije programe stavi na dohvat ruke i u tome je u potpunosti uspeo, tako da vam preporučujemo da ga isprobate.

Platforma:

Windows 10/8/7

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 4,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *